Wizzair vender tilbage til Georgien fra København, og genåbner rute.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Destinationerne vender tilbage til København i hobetal i disse måneder, og nu vender endnu en destination tilbage til det Københavnske rutekort. Der er tale om kutaisi i Georgien.

Kutaisi som er Georgien 3 største by, har før været på destinationskortet fra Københavns lufthavn. Ruten der oprindeligt åbnede den 13. September 2019, blev dog også lukket ned igen sammen med resten af verden tilbage under Covid-19 pandemien.

InsideFlyer.dk skrev oprindeligt om ruteåbningen tilbage i 2019. Og med genåbningen af ruten ser vi at fartplanerne for ruten forbliver de samme ugedage som ved tidligere betjening.

Ruten vil blive fløjet mandage og fredage, med rutestart den 1. December 2023, og der vil være tale om en morgenrotation i begge retninger.

Priserne på ruten starter fra cirka 600kr for en tur/retur, og billigere hvis man er medlem af Wizzairs Discountclub.

En fjer i hatten for Københavns lufthavn

Genåbningen af ruten er uden tvivl en fjer i hatten for Københavns Lufthavn. Lufthavnen har i disse måneder et stort antal genåbninger af tidligere ruter fra før pandemien, og ligeledes åbner en masse nye ruter også for tiden i den danske hovedstadslufthavn.

Kutaisi vil være den eneste destination i Georgien der betjenes fra Københavns Lufthavn, når ruten genåbner.


(Forside Foto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *