Ny direkte rute fra København til Georgien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 13. september 2019 åbner Wizzair den første direkte flyrute fra Danmark til Georgien. Ruten går til Georgiens tredjestørste by Kutaisi, som ligger 221 km vest for hovedstaden Tbilisi.

Åbningen af ruten sker i forbindelse med at Wizzair placerer to ekstra Airbus A320 fly i Georgiens næststørste lufthavn i Kutaisi. Åbningen skulle egentlig have været i august, men er nu udsat til september, hvor man åbner seks nye ruter til Bari, Basel, Bruxelles, København, Eindhoven og Tallin. I december planlægger Wizzair at åbne syv mere ruter fra Kutasi efterfulgt af seks ruter i sommeren 2020.

Der flyves to gange om ugen fra København til Kutaisi på mandage og fredage. Der er afgang fra Kastrup kl. 09:45 og ankomst i Kutaisi 3 timer og 55 minutter senere kl. 15:40. Afgang fra Kutaisi kl. 07:00 og ankomst kl. 09:15. Tiderne passer således perfekt til en forlænget weekend.

Priserne for en billet til Kutaisi starter ved 419 kr. mens billetten fra Kutaisi får fra 229 kr.. Hertil kommer gebyrer for bagage, sædereservation og andet. Billetter kan bookes her.

Om Kutaisi

Rioni floden går igennem den gamle by i Kutaisi.( Foto © Roberto Strauss – Flickr )

Med 150.000 indbyggere er Kutaisi Georgiens tredjestørste by. Kutaisi er en af de ældste bosættelser i Europa og er den største by i Imerti regionen, som både rummer skønne naturområder og historiske mindesmærker. Kutaisi er derfor en af de mest populære turistdestinationer i Georgien.

Bagrati katedralen er en del af Unescos verdensarv. ( Foto © Marcin Konsek / Wikimedia Commons )

Se mere om hvad man kan opleve i Kutaisi og Imerti regionen her og her

Forside foto © WizzairHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *