Få Emirates Skywards Gold ved at købe en enkelt flybillet.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sommeren er blevet en smule bedre for dem, der kan lide at rejse med ekstra komfort. Emirates Skywards tilbyder nemlig nu, alle deres medlemmer muligheden for at opgradere deres medlemskab til det eftertragtede Emirates Skywards Gold.

I en begrænset periode har Emirates Skywards Silver og Blue medlemmer mulighed for at springe direkte op til Emirates Skywards Gold.

Dette sker automatisk ved køb af en tur/retur Business Class Flex eller Flex Plus-billet til en af de over 80 spændende destinationer inden for Emirates- eller flydubai-netværket.

For de Emirates Skywards-medlemmer, der ønsker at benytte denne gyldne mulighed, skal billetten bestilles mellem den 18. og 26. juli 2019, og rejsen skal finde sted mellem den 18. og 20. august 2019.

Emirates A380 Business Class.
Billede: Emirates

Derefter vil ens medlemskab automatisk blive opgraderet til Gold, når rejsen er afsluttet.

Tilbuddet gælder også for dem, der endnu ikke er medlemmer af Emirates Skywards. Så længe der er registreret et medlemskab på Emirates.com eller i Emirates-appen i perioden 18.-26. Juli 2019, når billetten bestilles, gælder tilbuddet også.

Emirates appen er tilgængelig til både iOS og Android.

De, der elsker luksus, vil elske Emirates Skywards Gold.

Her får du alt fra Business Class lounge adgang til medlemmer plus en gæst, prioritets bagage, prioritets check-in og boarding, 16 kg ekstra indchecket bagage, ubegrænset brug af Wi-Fi, 50% bonus Skywards Miles og gratis sædevalg.

Som Emirates Skywards Gold kan du altså se frem til at nyde alle disse fordele samt meget meget mere.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *