Zleep åbner deres 12. hotel i danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I juni 2018 blev det første spadestik taget til et helt nyt hotel placeret i bydelen Skejby i det nordlige Aarhus.

I går, et år senere, kunne den danske hotelkæde, Zleep Hotels, endelig åbne dørene til kædens 12. hotel.

Hotel i skandinavisk design

God service, kvalitet og design fortæller Zleep, er grundpillerne i kæden Zleep Hotels. Den danske hotelkæde, der gennem årene har udviklet sig fra at være et økonomihotel til et selected-service hotel med fokus på skandinavisk design og kvalitet, kunne for første gang i går stolt vise det flotte, nye hotel frem. Sebina Christiansen, Project Coordinator i Zleep Hotels fortæller:

Zleep er baseret på simplicitet, og det samme er den designmæssige stil, hvor vi kombinerer naturlige, rå materialer med en varm, hyggelig belysning. Det funktionelle design og loungens pulserende stemning kreerer et rum med plads til samvær og hygge. Det nye Zleep hotel i Skejby er indbegrebet af denne flotte, skandinaviske designstil, og vi glæder os til at vise det frem.

Aarhus – en by i vækst

Med en placering tæt på såvel motorvej som letbane forventes hotellet at tiltrække både erhvervs- og turistsegmentet og i et dynamisk erhvervsområde som Skejby, hvor nye virksomheder konstant skyder op, vurderes behovet for et Zleep hotel stort:

Alle har knoklet for at blive klar her til åbningsdagen, og det er en stor fornøjelse endelig at kunne invitere indenfor. Skejby er en spændende placering for Zleep, da både erhvervsfolk og turister nemt kan komme til og fra hotellet. Der er enormt meget vækst i Aarhus for tiden, så selvfølgelig kalder det på endnu et Zleep hotel.

Zleep Hotel Aarhus Nord er bygget i samarbejde med NCC som et bæredygtigt hotelprojekt. Ejeren af ejendommen er Pension Danmark. Hotellet, der har 100 værelser fordelt over to etager, bliver Zleep Hotels andet aarhusianske hotel. I den sydlige ende af byen, nærmere præcist på Viby torv, ligger nemlig allerede Zleep Hotel Aarhus Syd.

I går åbnede de første 20 værelser på hotellets stueetage. De resterende værelser forventes at åbne 1. juli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *