Zleep Hotels lancerer ny kommunikations- og uddannelsesplatform

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som første hotelkæde i Danmark giver Zleep Hotels nu medarbejdere mulighed for at deltage i AMU-godkendte uddannelsesmoduler via kædens interne medarbejderapp fra firmaet Actimo. 

Du kender det helt sikkert. Det klassiske kursusforløb med fysisk fremmøde og et klasselokale fyldt med kursister. Mon den struktur kan udfordres? Det mener Zleep Hotels helt bestemt. Med investeringen i den nye uddannelsesplatform følger nemlig også uddannelse on demand. En tjeneste der tilbyder uddannelse på kursistens præmisser og dermed uden faste rammer for tid og sted:

Uddannelse af personale har altid været højt prioriteret i Zleep, og med lanceringen af appen har vi nu gjort det endnu mere fremkommeligt og fleksibelt for vores medarbejdere at deltage i uddannelsesforløb. Forløbene er inddelt i små videoseancer, der kan tilgås hvor og hvornår end, det passer den enkelte. Alt foregår online, og der er ingen grund til ændringer i vagtplanen, da videoseancerne kan tilgås via telefon og blot kræver 5 til 15 minutters fratrædelse i vagten.

Tina Berning, Director of HR i Zleep Hotels.

Oplæringsprocesser på tværs af landegrænser

Uddannelsesplatformen er tillige et vigtigt redskab, når det kommer til oplæring af nyt personale, og her er det især funktioner som pre- og onboarding, der, ifølge Zleep, skaber de bedste muligheder for håndtering af oplæringsprocesser på tværs af landegrænser:

Appen bliver et stort aktiv, når vi inden længe skal uddanne og oplære personale uden for landets grænser, da den foruden en uddannelsesplatform tillige fungerer som opslagsværk, kommunikationskanal og et solidt redskab for pre- og onboarding. Introforløbene præsenteres af medarbejderne selv, hvilket i mine øjne skaber de absolut bedste kriterier for succesfuld vidensdeling og en effektiv oplæring af nyt personale, og endvidere kreeres en bro hotellerne, afdelingerne og landene imellem.

Tina Berning, Director of HR i Zleep Hotels.

Appen er udarbejdet i samarbejde med Actimo og Institut for Læringsdesign.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *