1.000 ekstra point for overnatninger på Fairmont, Raffles og Swissôtel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 2. juli blev de store hoteller Fairmont, Raffles og Swissôtel tilføjet til loyalitetsprogrammet for Le Club Accor Hotels. For at fejre de nye kæder, får du nu 1.000 Rewards points ekstra.

I 2016 overtog Accor Hotels FHRI gruppen og fik dermed Fairmont, Raffles og Swissôtel kæderne under fanerne. Det har længe været ventet og nu hører de nye mærker for alvor til denne store franske kæde med næsten 30 forskellige hotelmærker. For at fejre de nye medlemmer har Le Club Accor Hotels nu et godt tilbud.

Fairmont

Før vi fortæller om tilbuddet først lidt om de tre hoteller. Vi starter med Fairmont. Det første Fairmont-hotel er i USA, i San Francisco. I 1999 bestod kæden af syv hoteller. I mellemtiden er der blevet tilføjet mange andre byer. Kæden har nu etableret sig i mere end 25 lande med næsten 80 lokationer. De fleste steder findes i USA og Canada. Hotellerne i Fairmont er karakteriseret som meget luksuriøse hoteller i det høje segment. I adskillige byer ligger hotellerne i meget storslåede bygninger.

Raffles

De endnu mere luksuriøse Raffles findes i tolv lande. Raffles står for luksus, glamour og eventyr. Det første hotel blev åbnet i Singapore i 1887. Herefter er flere hoteller blevet tilføjet i et af de tolv lande.

Swissôtel

Som du måske havde forventet, var det første Swissôtel hotel i denne gruppe placeret i Schweiz. I øjeblikket kan hotelmærket findes i 20 forskellige lande.

Rewards points

De tre ovennævnte hoteller blev tilføjet til loyalitetsprogrammet til Le Club Accor Hotels den 2. juli. For at blive bekendt med disse nye hoteller, men også for at give dine point balance en stor boost, er der nu en kampagne. Med denne kampagne sparer du 1.000 ekstra points. Statuspoints og Rewardspoints, som du normalt vil modtage for reservationen, optjener du som normalt, ved siden af de ekstra points.

Du skal tage et par skridt for at gøre brug af denne kampagne:

  • Gå til denne side fra 1.000 Rewards Points fra Accor.
  • Log ind med din Le Club Accor Hotels konto.
  • Hvis du endnu ikke har en konto, skal du oprette en først.
  • Klik på ‘Register now for at tilmelde dig denne kampagne.
  • Bestilling af overnatninger kan foretages mellem 2-7-2018 og 19-8-2018.
  • Opholdet skal være mellem 2-7-2018 og 30-9-2018.
  • Pak kufferten og afsted!

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *