Norwegian afslører, hvordan man kan optjene en gratis premium opgradering samt en gratis returbillet til en langdistanceflyvning i 2019.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sidste år gav Norwegian deres mest loyale medlemmere af Norwegian Reward, mulighed for at få en gratis billet til en langdistanceflyvning og en gratis premium opgradering på en valgfri afgang i 2018.

Det samme gør de i år. Norwegian og Norwegian Rewards afslører nemlig nu, hvad der skal til for at drage fordel af, at få en gratis premium opgradering og en gratis returbillet til en langdistanceflyvning i 2019.

Brede Huser der er administrerende direktør hos Norwegian Rewards udtaler:

Vores mest loyale kunder kan modtage en gratis billet til en langdistanceflyvning og opgradere til Premium som en tak for regelmæssigt at flyve med Norwegian.

Men, hvordan kan man optjene en gratis premium opgradering og en gratis billet til en langdistanceflyvning med Norwegian? og hvad kræver det?

1: Man skal være tilmeldt Norwegian Rewards

Kun medlemmer af Norwegian Rewards er berettiget til at optjene en gratis returbillet til en langdistanceflyvning og en premium-opgradering. Det er gratis for alle at tilmelde sig loyalitetsprogrammet. Er du ikke allerede medlem, kan du tilmelde dig her:  www.norwegianreward.com

2: Flyv mindst 10 returrejser (20 enkeltruter) inden udgangen af 2018

For at modtage en gratis Premium-opgradering skal man som medlem af Norwegian Rewards flyve mindst 10 returrejserture (20 enkeltruter) på flex-billetter inden udgangen af ​​2018.

Kan man opnå dette, har man altså optjent en gratis premium opgradering med Norwegian.

Med en opgradering til premium, har man mulighed for at opgradere sin billet på 14 Norwegian langdistanceruter fra London Gatwick. Med i opgraderingen følger også loungeadgang, fasttrack og mere end en meters benplads. En gratis premium opgradering betyder, at du køber en økonomi LowFare- eller Flex-billet og uden beregning opgraderes til Premium klasse.

Husk at tilføje dit Reward-nummer, når du foretager en booking. Du kan også gøre krav på dine CashPoints og flyvninger i op til 30 dage efter afgang.

Bemærk også, at opgraderingen skal bestilles senest d. 31 januar 2019.

3: Flyv mindst 20 returrejser (40 enkeltruter) inden udgangen af 2018

For at modtage en gratis langdistancebillet skal medlemmer flyve mindst 20 returrejser (40 enkeltruter) samt have optjent mindst 3000 CashPoints på flybilletter i 2018.

Kan man opnå dette, har man altså optjent en gratis returbillet til en af Norwegians langdistanceflyvninger.

Den gratis langdistancebillet er en returbillet på LowFare + til en valgfri ​​Norwegian destination og inkluderer sædereservation, mad ombord og et stk. Indtjekket bagage.

På langdistanceturene vil du komme til at flyve med Norwegians Boeing 787 Dreamliner. Norwegian flyver til 11 amerikanske byer, herunder Ft. Lauderdale (Miami), Orlando og Chicago. Derudover flyves der også til Sydamerika og Asien.

Norwegian Reward giver også deres medlemmer mulighed for at kombinere den gratis langdistancebillet og Premium-opgraderingen. De kvalificerende medlemmer kan i stedet bruge den gratis langdistancebillet til at flyve på nogen af ​​Norwegians korte ruter – det er dit valg. Hvis du har brug for tilslutningsforbindelser, dækker Norwegian én tilslutningsforbindelse hver vej. Dette betyder, at hvis du bor i Tromsø og ønsker at flyve til New York, dækker de Tromsø – Oslo – New York og tilbage igen.

Ekstra rabat

Derudover tilbyder Norwegian også rabat til deres medlemmer på udvalgte ruter fra London Gatwick til Florida (Fort Lauderdale samt Orlando). For at benytte dette tilbud skal man have en særlig rabatkode, der kan bruges t.o.m onsdag d. 4 Juli på www.norwegian.com/uk

Rabatkoden hedder FLORIDAFALL18 og rejseperioden er fra september til oktober 2018. (bemærk at det ikke gælder i weekender eller på helligdage og at det selvfølgelig også afhænger af plads på flyet)

Vilkår og betingelser

Kvalifikationsperioden for langdistancebilletten og Premium-opgraderingen er hele året 2018.

Rejseperioden for langdistancebilletten og Premium-opgraderingen er hele året 2019 med undtagelse af følgende datoer:

Fra 1. januar til 13. januar 2019

Fra 11. april til 24. april 2019

Fra 14. juni til 18. august 2019

Fra 13. december til 31. december 2019

Derudover: 

  • Den gratis billet er personlig og må kun bruges af det medlem/kunde der har optjent den.
  • Billetten er en returbillet i LowFare +.
  • Billetten følger samme gebyr, ændringer og afbestillingsrestriktioner som almindelige LowFare-billetter.
  • Turen skal starte og slutte på samme lufthavn i det land, hvor medlemmet er bosat.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *