5 tips til at finde en billigere rejse i sommerferien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I Danmark skinner solen fra en skyfri himmel, der er VM i fodbold og badevandet herhjemme lunere end i mange år. De danske charterrejsearrangører har ikke haft en god sommer frem til nu, MEN hvis man husker sidste år, kan billedet hurtigt skifte.

Her får du fem tips til, hvordan du finder den bedste rejse til prisen, hvis sommervejret bliver mere “normalt” igen.

Nu lukker snart de danske skoler for sommeren. Nogle familier ved allerede nu, at turen går til sommerhuset i Sverige eller Jylland. Andre har allerede bestilt en rejse sydpå, og nogle har ikke bestemt sig endnu. HVIS nuu vejret skifter, og regnen kommer, hvad skal man gøre, for at sikre sig en god ferie til en god pris?

Her er 5 tips, hvordan man finder rejsen:

1) Lad være med at fokusere på en bestemt destination. Hvis det er sol, strand og god tid sammen som er vigtigt, er det ikke lige meget om personalet på restauranten snakker spansk, bulgarsk eller tyrkisk? Hos hjemmesider som afbudsrejser.dk kan man vælge at søge på “Sol og strand” for at vise de bedste tilbud til destinationer ved Middelhavet i den periode du vil rejse.

2) Vær fleksibel. Af en eller anden grund, synes mange at en rejse SKAL starte om fredagen eller lørdagen. Hvis du kan rejse om tirsdagen, er priserne ofte lavere. Brug gerne lidt tid på at tjekke, om rejsen kan forlænges med en dag eller to eller tre. Mange rejsearrangører bygger sine tilbud på rutefly, og her kan rejsen faktisk blive billigere, selv om den er længere, da du har ramt en billig bagvedliggende flybillet!

3) Vælg den forkerte side af Mallorca I er på udkig efter et godt tilbud til Mallorca? I vil gerne til Palma By eller Cala d’Or? Det kan man da, men det kan også blive en dyr fornøjelse i juli måned. Se, om I ikke kan finde et godt tilbud (enten ved at finde flybilletten og hotellet selv, eller ved at finde et godt tilbud på en pakkerejse) til f.eks Porto Colom, Calas de Mallorca eller Cala Ratjada på østkysten. Billigere, og her vil også være færre turister.

4) Hvad med Albanien? Med sin beliggenhed mellem Montenegro og Grækenland, de smukke strande og ikke mindst det yderst behagelige prisniveau, vil en uge her ende i den billigere ende af budgetskalaen. Der er ikke så mange rejsearrangører som arrangerer rejser til Albanien endnu, men hvis du får øje på et godt tilbud i sidste øjeblik, så snup det!

5) Vent til august! Den sidste uge før skolestart, er priserne på rejser sydpå normalt som lavest i skolernes sommerferie. De fleste vil gerne komme hjem et par dage eller måske en uge før skolestart for at lande og skifte tempo. Hvis du kan leve med, at gå direkte fra ferie til hverdag, er dette en uge, hvor der ofte er penge at spare.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *