SAS: Op til 40% i pointrabat på bonusrejser til USA, Asien, Europa eller Skandinavien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS kom i går med en ny omgang Points Bargains. I denne omgang er der rabat på alle deres destinationer, så både bonusrejser til USA, Asien, Europa eller Skandinavien kan fåes billigere end normalt.

Vi kigger i denne artikel på hvor den bedste rejse deal ligger. Desværre kan vi godt afslører at det ikke er på rejserne til USA og Asien at du opnår den største rabat.

Rabatten starter ved 10% og går helt op til de 40%. Det er også muligt at finde de billigere bonusbilletter fra Billund, Aarhus og Aalborg.

På rejser til USA og Asien er det kun 10% rabat. Det betyder at du sparer 6.000 EuroBonus point på en returrejse i SAS Go.

På rejser i Europa kommer rabatsatsen op på 30%. Det giver dig en besparelse på 9.000 EuroBonus point.

Nok den bedste destination rent rejse deal mæssigt er Longyearbyen, hvor du kan få nogle helt fantastiske naturoplevelser – både om sommeren og om vinteren.

Longyearbyen giver meget flotte naturoplevelser og med SAS Points Bargains kan du komme afsted for ganske få EuroBonus point.

Med det nuværende tilbud kan du komme afsted på en returbillet for kun 12.000 EuroBonus point og 439,- i skatter og afgifter. Normalt koster det 20.000 EuroBonus point, så en besparelse på 8.000 EuroBonus point. Så en ganske stor besparelse på en destination, som ofte koster ganske mange penge, hvis du skulle købe flybilletterne for kontanter.

Slip for kun 12.000 EuroBonus point i stedet for de normale 20.000 EuroBonus point.

Med Mastercard Premium får du endnu mere rabat

Du kan opnå endnu bedre rabat, hvis du har et Mastercard Premium kreditkort. Hvis du har brugt dette og har opnået mindst niveauet, hvor du kan købe SAS Plus billetter til en pris for SAS Go, så bliver turen til Longyearbyen endnu bedre. Der kan du så flyve SAS Plus til Longyearbyen for 12.000 EuroBonus point.

Har du et Mastercard Premium og rette niveau, så kan du booke SAS Plus bonusbilletter for prisen for en SAS Go billet til Longyearbyen.

Som det ses i ovenstående billede, så rejser du nu i SAS Plus for samme pris, som en SAS Go koster. Det er den ekstra rabat som Mastercard Premium giver når du har opnået niveauet for at købe SAS Plus billetter for SAS Go priser.

Læs meget mere om Mastercard Premium her og hvorfor det burde være et kreditkort du har med i pungen.

I vores forum har der siden i går været god gang i snakken omkring hvor de bedste rejse deals findes henne. Følg selv med her og tag del i snakken eller få et godt råd.

Læs vores anmeldelse af en tur til Longyearbyen med SAS Plus her

Book din bonusrejse senest 2. juli, og få flere oplevelser for færre point.

Her i de første dage er tilbuddet eksklusivt for Pandion, Diamond og Guld-medlemmerne i SAS EuroBonus. Men det er normalt at alle får adgang til det kort tid efter. Så vær klar ved tasterne de næste dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *