Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
Thanksgiving-sæsonen er over os, og Emirates byder igen i år på særlige madoplevelser, drikkevarer og underholdning på flyvninger mellem Dubai og USA fra den 23. til 30. november. Duften af stegt kalkun breder sig desuden i Emirates’ lounges i Dubai, Boston, New York, Los Angeles og San Francisco.
Passagerer på First-, Business- og Premium Economy Class kan igen i år se frem til en unik Thanksgiving-menu, der afspejler det bedste af sæsonens smage. At netop Emirates gør noget særligt ud af den ærkeamerikanske menu, er ikke et tilfælde. Luftfartsselskabet gør altid en dyd ud af at lade destinationernes madkultur spille ind i de 220.000 måltider, der dagligt serveres ombord på Emirates’ fly.
Hos Emirates fejrer man Thanksgiving i perioden fra 23. til 30. november.
På First Class serveres der morgenmad med duftende kanelpandekager, æble- og tranebærkompot og græskarfyld. På fly fra Dubai til USA inkluderer menuen blandt andet selleri- og pæresuppe, klassisk Thanksgiving-kalkun med alt dertilhørende – inklusive desserter som æblefritter med mascarpone eller key lime-tærte. Fra USA til Dubai er det retter som sød kartoffelsuppe med hummer og citron-marineret kalkun der giver en smagsoplevelse i de tyndere luftlag ud over det sædvanlige.
På Business Class fra Dubai til USA serveres en lækker suppe efterfulgt af gravlaks med ingefær og kandiseret appelsin, gulerodscoulis, bjørnebær og Beluga-kaviar. Hovedretten består af møre skiver af stegt kalkun, tranebærjus, ristede butternutsquash, kartoffelmos med gulerod, smørdampede rosenkål, urtesmør, ristede pekannødder og klassisk cornbread.
Premium Economy-passagerer kan kaste sig over klassisk rejesalat efterfulgt af grillet artiskok, butternutsquash, brede bønner og grønkål toppet med solsikkefrø og tørrede tranebær. Bagefter venter en hovedret med møre skiver af stegt kalkun og alt hvad dertil hører plus dessertklassikeren key lime-tærte med Chantilly-flødeskum og hindbær efterfulgt af en Emirates græskarkrydret biscotti.
Fra USA til Dubai vil hovedretten på Premium Economy Class være stegt kalkun med alt det velkendte tilbehør, og desserten er cheesecake med bær.
På Economy Class serveres der klassiske retter som Waldorfsalat, stegt kylling med tranebærsauce og en dessert med græskar, æble og kanel.
På Emirates’ A380-flyvninger fra Dubai til Los Angeles, New York, San Francisco og Washington DC kan passagerer desuden lægge vejen forbi megaflyets ikoniske Onboard Lounge og snuppe et par cupcakes med pecannødder og nyde dem med barens udvalg af premiumdrikkevarer.
Thanksgiving i Emirates’ lounges
Fra den 23. til 30. november kan passagerer i Emirates’ lounges nyde klassiske Thanksgiving-retter. Der serveres blandt andet kalkun med æble-salvie-fyld, hvidløgskartoffelmos og græskarretter, afsluttet med cheesecake-mousse. I Dubai byder lounges på kalkunbryst, tranebærsauce, kartofler med rosmarin og en række særlige cocktails.
Underholdningen til Thanksgiving
For at sætte stemningen kan passagererne se de største NFL- og NBA-kampe live ombord. Derudover tilbyder Emirates’ ice-underholdningssystem over 6.500 kanaler med film, tv-serier og musik – perfekt til at nyde flyrejsen i fulde drag.
Foto: Emirates /PR
Kilde: Pressemeddelse
Skriv et svar