Aeroflot er mere punktlig end SAS i maj måned

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Aeroflot har altid haft et ry som det russiske flyselskab, som mange overhovedet ikke overvejede at flyve med. Min egen opfattelse har bygget på andres erfaringer og opfattelse, hvilke sikker også har været korrekt. Inden for det sidste år har jeg fløjet med Aeroflot et par gange og er blevet positivt overrasket. Der skulle ikke så meget til at ændre min opfattelse, da forventningerne var helt i bund.

Første gang jeg fløj med Aeroflot skulle jeg til et møde i Sochi og var derfor nødsaget til at flyve med Aeroflot til Moskva og videre til Sochi, da der ikke var andre muligheder. Siden har jeg fløjet endnu en gang til Rusland, samt til Bangkok med stop i Moskva. Alle gange på economy.

Billede taget i Moskva ud gennem ruden på ternimalen
Billede taget i Moskva ud gennem ruden på ternimalen

Det ser ud til at Aeroflot er ved at forsøge at ændre de rejesendes opfattelse af selskabet gennem forskellige tiltag.

Aeroflot har i maj måned overhalet SAS i at være mest punktlig, ved at have 91,18% af sine flyvninger ankom til den planglagte tid, mens SAS kun havde 90,86% af sine flyvninger som i maj måned ankom til planlagt tid – opgørelsen er lavet af FlightStats målt på 15.130 Aeroflot flyvninger, 21 .382 SAS flyvninger, samt et stort antal flyvninger fra andre større flyselskaber.

Hvis man kigger på flere af ruterne har Aeroflot ren faktisk klaret sig ret godt i maj måned:

Aeroflot - On time arrival i maj 2014 (flightstats.com)
Aeroflot – On time arrival i maj 2014 (flightstats.com)

Punktligheden for Europæiske flyselskaber opgøres separat, hvor flere af de Nordiske flyselskaber har højere punktlighed end Aeroflot, men ikke er store nok til at være en del af den Internationale opgørelse.

Dette kunne være startskuddet for at Aeroflot for forbedret deres image og bliver et flyselskab som rejsesende vil tage med i overvejelserne ved valg af flyselskab – dog serverer Aeroflot på nuværende tidspunkt ikke alkohol ombord, hvilket vil afholde mange fra at vælge den som flyselskab.

Aeroflot fly på startbanen i Moskva
Aeroflot fly på startbanen i Moskva

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Schwert siger

    Christian – jeg forstår godt de ikke serverer alkohol ombord, så ville det meste af kabinepersonalets tid gå med at forsøge at holde kaptajn og styrmand væk fra barskabet.. Åhhhhh – var dette blot endnu en forom om Aeroflot 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *