Air France starter nyt samarbejde med Atlantic Airways og det giver mulighed for bonusbilletter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En ny codeshare-aftale mellem Air France og Atlantic Airways giver nye muligheder og mere fleksibilitet til kunderne, som ønsker at besøge naturrige og uspolerede Færøerne. Det giver også mulighed for at optjene miles og købe bonusbilletter på Atlantic Airways flyvningerne

Den 1. juli 2019 træder en ny codeshare-aftale i kraft mellem Air France og Atlantic Airways. Samme dag starter Atlantic Airways deres nye non-stop flyrute, som vil flyve 3 gange om ugen fra Vagar lufthavn til Paris Charles de Gaulle lufthavn. Med den nye codeshare-aftale mellem Air France og Atlantic Airways, vil Færøerne via Paris blive en ny vigtig indgang for rejsende fra hele verden, som kunne tænke sig at opleve denne eksotiske nordiske destination.

Gauthier Le Masne de Chermont, Kommerciel chef for Air France KLM i Nord Europa udtaler at:

Nord Europa er et meget vigtigt marked for Air France og KLM. Vi søger altid efter nye muligheder for at styrke vores position i netop disse markeder. Tilbage i januar udvidede vi med en codeshare-aftale mellem KLM og Atlantic Airways, og vi er meget glade for, at vi nu kan tilføje Air France.

Den nye rute vil give passagerer fra hele verden mulighed for at skifte fly i Paris og København, og fortsætte deres rejse på samme billet med et one-stop check-in til og fra Færøerne. Fordelen ved codeshare-aftalen er desuden, at der vil være en AF-kode på Atlantic Airways fly, hvilket betyder, at den rejsende kan bestille en billet fra A til B med en Air France-kode – og at Flying Blue medlemmer kan optjene og bruge Miles.

Anita Wagner Feddersen, landechef for Air France KLM i Danmark siger:

Vi er rigtig glade for, at vi igen kan udvide samarbejdet med Atlantic Airways. Denne nye codeshare-aftale mellem Air France og Atlantic Airways skal bidrage yderligere til at styrke vores skandinaviske netværk samt sikre de bedste betingelser for vores rejsende. Det er vi meget stolte over at kunne bidrage til.

Jóhanna á Bergi, direktør for Atlantic Airways udtaler ligeledes:

Atlantic Airways’ mission er at forbinde Færøerne til verden. Derfor er vi meget begejstrede for denne Codeshare-aftale, som gennem den nye Charles de Gaulle-forbindelse, vil gøre Færøerne mere tilgængelig.

Fra den 6. juni vil samarbejdet dække:
Faroe Islands (FAE) – Paris (CDG)
Faroe Islands (FAE) – Copenhagen (CPH)
Faroe Islands (FAE) – Reykjavik (KEF)

Færøerne

Færøerne er et herligt rejsemål for rejsende, der gerne vil opleve en sand unik nordisk destination. Med en betagende, uspoleret natur, frisk luft, gastronomi i verdensklasse og en rig kulturel historie, er Færøerne en skjult skat midt i Atlanterhavet.

Fakta

  • Atlantic Airways er Færøernes nationale flagbærer med knudepunkt i Vágar Airport med over 3.000 årlige afgange og ankomster til og fra Færøerne
  • Atlantic Airways er IATA-medlem, der opererer en af de yngste flåder i verden, bestående af Airbus 319 og 320 fly
  • Atlantic Airways opererer med den avancerede RNP AR 0.1 GPS baseret på technologi, som stærkt forbedrer regelmæssigheden i Vágar Airport.

Forsidebillede: JumpstoryHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *