Airbus A320 med god plads og lang rækkevide

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis man har 100 millioner dollars, så kan man nu købe sin egen Airbus A320neo, der kan flyve næsten 12.000 km. De to første ACJ320neo business jet vil blive leveret sidst på året.

Selv om man har mange penge, så er de nye business jet baseret på Airbus nyeste serie A320neo, som bruger 15 procent mindre brændstof end tidligere fly i denne størrelse.

Komforten er langt højere end i en almindelig A320neo. Kabinetrykket er højere, svarende til 6.400 fod, hvilket føles behageligere. Desuden er lofthøjden større end i almindelige fly, da der ikke hænger bagagehylder ned fra loftet.

This slideshow requires JavaScript.

Man kan vælge mellem flere forskellige indretninger.

ACJ (Airbus Corporate Jet) serien findes i forskellige varianter. ACJ320neo har en rækkevidde på 11.500 km med typisk 25 passagerer.  Den mindre ACJ319neo har en rækkevidde på hele 12.500 km med 8 passagerer. Den store rækkevidde, skyldes at flyene er forsynet med ekstra brændstoftanke og har mindre last ombord. De har ligeledes indbyggede trapper, så man ikke er afhængig af en luftbro og derfor kan parkere diskret i store lufthavne eller lande i små lufthavne uden en luftbro.

Den første ACJ320neo er netop ved at blive færdiggjort i Hamborg og skal leveres i slutningen af året.

Hvis man har brug for endnu mere plads, så kan Airbus også levere business jets baseret på deres wide-body fly: ACJ330, ACJ340, ACJ350 XWB og ACJ380. Her er der gode muligheder for at indrette lounger, soveværelser og badeværelser.

Foto: Airbus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *