ALL Accor forlænger elite status med 12 måneder

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

ALL Accor har for nylig annonceret at gyldigheden af elitestatus endnu en gang bliver forlænget med 12 måneder.

Tilbage i maj 2020 forlængede ALL Accor allerede gyldigheden af ​​elitestatus til 31. december 2021. Den gang blev det også lettere at opnå elitestatus i 2021. En eliteaften tæller nemlig for to, så du opnår elitestatus dobbelt så hurtigt. Medlemmer fik også lov til at overføre alle nætter fra anden halvdel af 2020 til 2021. Nu forlænger ALL Accor igen gyldigheden af ​​elitestatus i yderligere 12 måneder. Så hvis du i øjeblikket har en elite status hos den franske hotelkæde, vil den forblive gældende helt frem til den 31. december 2022.

Forlængelsen vil komme som en god nyhed for mange medlemmer. Selvom rejseverdenen langsomt men sikkert er ved at komme sig, er det stadig en udfordring for mange mennesker at bevare deres elitestatus. Tilbage står nu at se, om ALL Accor også kommer med lavere kvalifikationskrav i 2022. Måske vil programmet følge Hiltons trend igen, hvilket betyder, at du får brug for færre elitenætter for at opnå status næste år.

ALL Accor

All Accor er loyalitetsprogrammet for hotelkæden Accor. Den franske hotelgruppe tilbyder en bred vifte af hotelmærker, herunder Ibis, Mercure og Novotel. Men også det mere luksuriøse MGallery, Sofitel og Raffles. Som medlem af All Accor kan du optjene både status- og rewardpoints. Statuspunkter hjælper dig med at opnå en højere status. Med rewardpoints kan du booke gratis overnatninger. 2.000 point repræsenterer en rabat på € 40.

Kilde og billeder: Accor

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *