ALL Accor points forlænget frem til 15. december 2022

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

ALL Accor har forlænget udløbsdatoen for optjente points med 12 måneder i denne uge. I oktober forlængede programmet allerede gyldigheden af ​​elitestatus.

ALL Accor har tidligere forlænget gyldigheden af ​​elitestatus, men den gang blev der ikke sagt noget om datoen for, hvornår points udløber. I denne uge meddelte Accor, at alle point vil være gyldige indtil mindst den 15. december 2022. Sidste gang gyldigheden af ​​point blev forlænget var i marts 2021. Som denne gang er point gyldige i længere tid end normalt på grund af den igangværende pandemi, som gør at ikke mange af medlemmerne kan bo på hotellerne. Accor er dermed på linie med andre loyalitetsprogrammer, som også har forlænget status og gyldigheden af points.

https://all.accor.com/B3X8

I september gjorde programmet det også nemmere at forlænge point. Siden da tæller al aktivitet med for at forlænge gyldigheden af ​​point. Det kunne for eksempel være at optjene point med kampagner og mad og drikkevarer i restauranten. Overførsel af point til og fra en af ​​ALL Accors partnere tæller også med. Du kan eventuelt bruge dette trick til at sikre, at dine point ikke udløber. Du kan derefter blot overføre dem tilbage til din ALL Accor-konto.

ALL Accor

ALL Accor er loyalitetsprogrammet for hoteller i Accor kæden. Den franske hotelgruppe tilbyder en bred vifte af hotelmærker, herunder Ibis, Mercure og Novotel. Men også de mere luksuriøse MGallery, Sofitel og Raffles. Som medlem af ALL Accor kan du optjene både status- og rewardpoints. Statuspoints hjælper dig med at opnå en højere elitestatus. Med Rewards-pointene kan du booke gratis overnatninger. 2.000 point repræsenterer en rabat på 40 €.

Billeder: ALL Accor

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *