KLM og Air France forlænger fleksible bookinger frem til juni 2022

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM og Air France har endnu en gang forlænget den fleksible ombookingspolitik med 3 måneder. Det betyder, at alle billetter med rejsedato før den 30. juni 2022 gratis kan ændres eller afbestilles.

KLM og Air France indførte den fleksible afbestillings- og ændringsspolitik i marts 2020 efter corona-udbruddet. Politkken blev forlænget flere gange, sammen med andre tiltag for medlemmer af loyalitetsprogrammet Flying Blue. Du kan f.eks. stadig nå at optjene dobbelt XP i de sidste måneder af 2021.

Sidste gang selskaberne forlængede denne politik var i august 2021. Den gang kunne alle billetter ændres og annulleres gratis til og med 31. marts 2022. På grund af igangværende rejserestriktioner til og fra mange lande, forlænger virksomhederne denne politik med yderligere 3 måneder. Det betyder, at alle billetter med rejsedato til og med 30. juni 2022 kan ændres og afbestilles gratis, uanset bookingklasse. Hvis prisen på den nye rejse er højere, skal du dog betale prisforskellen. Du kan også anmode om en voucher, som du så kan veksle til penge.

Hvis du kommer i en situation at en billet skal ændres, koster det dig altså ingen penge. Rejsende kan både ændre destinationen og rejsedatoerne. Du kan også flyve med partnerselskaber som Delta Air Lines eller Virgin Atlantic.

Rejser efter 1. juli 2022

Billetter med rejsedatoer fra 1. juli 2022 er stadig lige så fleksible. Heller ikke efter den dato vil der (endnu) være nogen ændringsomkostninger, selvom dette fremgår af billetbetingelserne. KLM har endnu ikke sat en slutdato for denne politik. Den eneste forskel er, at det ikke er muligt at anmode om en voucher, hvis rejsen bliver aflyst. Selvom det selvfølgelig kan stadig komme i den nærmeste fremtid.

Billeder: KLM

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *