Altid styr på din bagage med KLM

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En af de største irritationer ved at flyve er et problem med dine indcheckede kufferter og tasker. Endnu værre er, at du ikke kan få svar på, hvor din kuffert er lige nu. Det har KLM en løsning på med Follow My Bag.

Uanset om din kuffert kommer for sent, er beskadiget eller ikke engang kommer med flyvningen, er det aldrig behageligt! En hyppig følgevirkning er, at der er dårlig information om disse problemer. For at tackle sidstnævnte især introducerer KLM nu en ny innovation. Ved vi så nu altid, hvor vores bagage er med den nye Follow My Bag servicen?

Follow My Bag

KLM starter med en test, hvor passagererne kan følge deres bagage under rejsen. Bagage tracking vil finde sted via KLM App’en. Rejsende vil modtage bekræftelse i appen, så snart bagagen er ombord. Der vil også være en automatisk besked, der fortæller dig, hvor du kan hente bagagen ved ankomsten. Hvis der er uregelmæssigheder, rapporteres dette straks, også via appen. I de næste faser i dette forsøg vil der blive foretaget en opdatering af lokationen af din indchecket bagage på forskellige tidspunkter under rejsen.

Hvis dine kufferter er forsinket, behøver du ikke vente ved bagagebåndet. Du modtager nemlig straks digital adgang til at melde din kuffert eller taske som mistet. KLM overtager derefter søgeprocessen. Du kan derefter rejse direkte videre til din næste destination. Bagagen vil blive eftersendt og leveret direkte til dit hotel eller hjem. Denne service vil ikke være mulig på alle lufthavne. Der er også ske, at du bliver rådet til at gå til Bagage Service Desk i ankomsthallen på lufthavnen.

Det har længe været muligt, at checke din bagage ind selv i lufthavnen i Amsterdam, når du rejser med KLM (Foto: KLM)

Testperiode

Det er i øjeblikket stadig et forsøg. Follow My Bag service vil i begyndelsen være tilgængelig for et udvalg af kunder på direkte fly med KLM. Rejsende, der kan deltage i testen, vælges tilfældigt via appen. Efter brug af Follow My Bag-servicen vil den rejsende blive bedt om en tilbagemelding for at kunne foretage forbedringer.

Delta

KLM er ikke det eneste flyselskab, der tilbyder denne type service. Faktisk går nogle selskaber meget længere her. For eksempel har Delta gjort det muligt at følge din bagage “live” meget længere. Delta sporer også dine kufferter via selskabets app. For øjeblikket er dette ikke tilgængeligt på alle flyvninger. Det er i øjeblikket muligt at bruge denne service på de fleste flyvninger, der går gennem de største Delta hubs.

Vil du læse mere om de nyeste opdateringen af KLM App? Læs om en ny funktion, der sikrer, at du aldrig har for stor bagage med og den 24-timers prisgaranti, der kun er tilgængelig i appen.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *