Byggeriet af Nordens største lufthavnshotel officielt sat i gang i CPH

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I september 2020 åbner Nordens største lufthavnshotel og -kongrescenter ved Københavns Lufthavn. Byggeriet blev i dag officielt skudt i gang!

Københavns Lufthavns adm. direktør, Thomas Woldbye, Tårnbys borgmester, Allan S. Andersen, og Nordic Choice Hotels grundlægger og ejer, Petter A. Stordalen, støbte en tidskapsel ind i fundamentet for det nye hotel, som kommer til at facilitere det største lufthavnshotel hidtil på vore kanter.

Efter at store entreprenørmaskiner nu har omdannet området ved siden af Clarion Hotel Copenhagen Airport i Københavns Lufthavn til et to etager dybt hul på 80.000 kubikmeter, er håndværkere og bygningsarbejdere nu parat til at sætte gang i byggeriet af det, der om to år ender med at blive Nordens største lufthavnshotel og -kongrescenter.

Sammen med det nuværende Clarion Hotel Copenhagen Airport kommer det nye hotelkompleks til at rumme ca. 1.000 værelser og kongres- og mødefaciliteter, der kan huse 2.150 gæster.

Med mødearenaen ‘The Hangar’ – eller ‘Hangaren’ – på 2.500 kvadratmeter, samt det nye Comfort Hotel Copenhagen Airport med 605 værelser, får lufthavnen og Tårnby Kommune nye og større muligheder for at tiltrække både nationale – og internationale kongresser og messer.

Tegnebogsvenligt alternativ

Petter A. Stordalen, grundlægger og ejer af Nordic Choice Hotels fortæller:

Ud fra mottoet “alle skal have råd til at mødes” bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport et tegnebogsvenligt alternativ til det full-service Clarion Hotel, vi allerede i dag driver lige ved siden af. Beliggenheden er genial; det tager 13 minutter med Metro at komme ind til Københavns centrum. Skal man ud af landet, kan man ligeledes gå tørskoet fra både hoteller og kongrescenter, direkte over i lufthavnens terminaler.

Københavns Lufthavn har i en årrække arbejdet på, at få etableret et hotel- og kongrescenter ved siden af det eksisterende Clarion Hotel. Derfor var det en glad lufthavnsdirektør, der i dag sammen med Petter A. Stordalen og Tårnbys borgmester Allan S. Andersen officielt markerede byggestarten.

Øger attraktiviteten

Thomas Woldbye, administrerende direktør i Københavns Lufthavne A/S udtaler:

Med investeringen i det nye hotel og kongrescenter imødekommer vi den øgede efterspørgsel på hotelværelser og konferencekapacitet, der følger med den vækst i flyrejsende turister og erhvervsrejsende, vi fortsat oplever. Derudover styrker hotel- og konferencefaciliteter i international topklasse lufthavnens attraktivitet, og dermed vores evne til at tiltrække nye ruter og flere rejsende.

Vi lægger vægt på, at hotellet skal blive et aktiv for lokalområdet ved at skabe flere lokale jobs, ligesom det skal danne ramme om en række arrangementer, herunder udstillinger, messer og koncerter.

 

Fakta om Comfort Hotel Copenhagen Airport

 • Byggestart 2018. Indvies september 2020
 • 605 værelser fordelt på 11 etager*Bl.a. 2 suiter, 20 handikapværelser, 15 XXXL-værelser (med plads til 8 pers.), 4 møderum
 • Fitness åbent 24/7
 • Møntvask
 • 24/7 strygerum på hver etage
 • Crew Lounge med køkken
 • Skybar med udsigt over Øresund og lufthavnen
 • Barception med 24/7 betjening
 • Stor lobby med gratis Wi-Fi og fri adgang for alle

Fakta The Hangar/Hangaren

 • Byggestart 2018. Indvies september 2020
 • 2.500 kvadratmeter kongressal. Kan opdeles i mindre enheder
 • Plads til 2.150 personer
 • Banketkøkken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *