Amadeus’ nye bookingløsning gør det nemmere end nogensinde før at rejse med tog i Europa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det kan være besværligt at booke togrejser mellem forskellige lande i Europa. Som rejsende bliver man ofte nødt til at gå ind på hjemmesider fra flere leverandører for at finde de bedste priser og ruter, hvilket kan være både tidskrævende og kompliceret. Derfor har den schweiziske føderale jernbane SBB valgt Amadeus som leverandør af en intelligent og fleksibel bookingløsning, der gør det mere enkelt at rejse med tog til og fra Schweiz.

Amadeus er bedst kendt for deres bookingsystem til flybilletter, men nu har Schweiz altså ladet Amadeus stå i spidsen for booking af togrejser også!

Amadeus bookingløsning gør det enkelt for rejsende i Schweiz at booke internationale togbilletter. Ved at indtaste afrejsested og destination får rejsende vist forskellige ruter og billetpriser i en og samme søgning. Løsningen inkorporerer samtlige af SBB’s salgskanaler – online, mobil og billetautomater – hvilket vil gøre det muligt for SBB at sælge endnu mere sammenhængende tilbud fra togoperatører i nabolandene.

Antoine de Kerviler, Global Head Rail & Ground Travel hos Amadeus udtaler:

At rejse med tog behøver ikke være kompliceret, og vi er utrolig glade for at samarbejde med SBB og på den måde gøre livet lettere for rejsende i Schweiz. Det værktøj, vi udvikler, vil komme til at vise de bedste priser og ruter på et og samme sted til stor gavn for både passagerer og SBB.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *