På ferien kobler danskerne jobbet fra

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Danskerne værner om deres dyrebare feriedage og forsøger at holde sig fra jobmailen. Til gengæld surfer de på ferien efter tips til rejsemålet, nyheder og ikke mindst checker de de sociale medier. Det viser Spies’ rejsepanel, hvor 6.807 danskere har svaret på spørgsmål om deres surfvaner i sommerferien.

82,4 pct. kobler sig på nettet i løbet af ferien, mens 15,4 pct. helt holder fingrene fra tastaturet. 2,2 pct. har svaret ”ved ikke”.

Hvad er det vigtigste du gør, når du kobler dig på nettet i løbet af ferien (maksimalt tre svar) – 5.737 besvarelser?

  1. Læser nyheder (77 pct.)
  2. Holder kontakt med venner og familie (61,1 pct.)
  3. Checker restauranter og tips til rejsemålet (41,8 pct.)
  4. Checker de sociale medier (24,5 pct.)
  5. Lægger billeder ud på de sociale medier (14,2 pct.)

I hvilket omfang trækker du det digitale stik til din arbejdsplads i ferien – 6.731 besvarelser?

Over seks ud af 10 (67,1 pct.) siger, at de ikke har kontakt med jobbet i ferien – 17,9 pct. siger, at de har meget kontakt, mens 12 pct. siger ”ganske meget”eller ”lidt”. Resten svarer ”ved ikke”.

Checker du jobmailen i ferien – 2003 besvarelser?

På spørgsmålet ”checker du jobmailen på din ferie?”svarer flere end halvdelen (58,1 pct.) ”sjældent” eller ”aldrig”. 16,8 pct. af dem med kontakt til jobbet siger ”regelmæssigt”, mens 25,1 pct. svarer ”af og til”. 93,8 pct. af dem med kontakt til jobbet bruger mindre end et time på at arbejde i ferien, mens 5,4 pct. siger 1-2 arbejdstimer om dagen.

Hvad med dine børns netvaner i ferien – 618 besvarelser?

88,7 pct. af børn under 12 år medbringer tablet, mobiltelefon eller computer på ferien – 63,3 pct. af forældrene siger, at de tidsbegrænser brugen af udstyret for i stedet at aktivere børnene rent fysisk med at bade, lege m.m.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *