Anmeldelse af British Airways Terrance Lounge, Boston Logan International Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ved slutningen af en 3 ugers rundtur i USA, var vi taknemmelige for adgang til Logan loungen, grundet en række årsager.

De 3 årsager var:

 1. Med et sæde i Club World klassen med fra østkysten af USA, tilbyder British Airways en Sleeper service (mere om det senere).
 2. Logan lufthavn er generelt ikke et godt sted at tilbringe lang tid i.
 3. Jeg kan godt lide gratis gin og tonic (jeg kan faktisk også godt lide at betalte for gin og tonic, men dem som er gratis smager bedre!)

Loungerne befinder sig i Terminal E, alle i nedre etage, i det fjerneste venstre hjørne af terminalen. Du kommer til dem efter du er kommet igennem TSA procedurerne. Heldigvis afgår BA flyene fra denne ende af terminalen, så du skal bare tage elevatoren eller trapperne og så er du i gaten. Inden du når til BA lougen går du forbi Virgin, Lufthansa  og en Aer Lingus lounges. Aer Lingus loungen ser dog ud til at være meget minimalistisk designet.

Sleeper service

Jeg vil lade BA forklare:

2

Sov længere

glem alt om jetlag, og få maksimal søvn ombord med sleeper service, som er tilgængelig på udvalgte natflyvninger til Nordamerika og Mellemøsten.

Vi byder dig velkommen om bord med en godnatdrink, før vi skurer ned for lyset og lader dig få en lang og uforstyrret søvn i en flad seng. Vi serverer en hurtig morgenmad før vi lander, hvilket giver dig tid nok til at vågne så du er klar til en ny dag.

Sleeper service ruter

Lyder det som om at du får meget mindre service ombord? Det er så korrekt… Men pointen er at maksimere din søvn. Naturligvis kan du ikke flyve 6 timer uden at spise, så det er her loungen kommer ind i billedet og tilbyder et varmt/koldt måltid.

BA er håndhæver at du skal flyve som Club World passager for at få adgang til “spise området” i loungen, og de checker dit boardingkort. Jeg antager at dette er for at forhindre passagerer, som kun er i loungen grundet deres status, for ikke at have adgang til spise området.

Maden

Ovenstående afsnit får det til at lyde meget eksklusivt, så lad mig lige understrege én ting – det var ikke i nærheden af niveauet af Concorde Room, nok nærmere et IKEA cafeteria, dog ikke så hektisk .

Retterne kan beskrives som varierede.

3

Kolde retter:

 • Byg, quinoa og røde linse salat med orange-miso dressing.
 • Couscous salat med agurk, tomat, oliven, garbanzo bønner.
 • Agurkesalat.
 • Fennikel, radicchiosalat, sherry vinaigrette.
 • Kimchi salat med ristede cashewnødder.

Selvfølgelig er jeg en mand der godt kan lide kød, så jeg valgte at gå udenom “kanin fordret” og hoppe direkte til kød.

4

Varme retter:

 • Bagt citron oregano torsk med garbanzo bønner, spinat og urter velouté.
 • Braiseret kylling med røget paprika og cremini svampe.
 • Bagt aubergine parmesan med tomat basilikum sauce.
 • Asparges ærter og radiser med estragon.
 • Ristede roma tomater med pesto og parmesan.
 • Stegt kylling.
 • Dampet basmati ris.

Jeg valgte torsken med ris og tomater samt den obligatoriske flaske Sam Adams Boston Lager.

5

Alright, tallerkenen ser ikke godt ud, men det skal huskes på at det var selvbetjening og ikke en episode af Masterchef! For at være ærlig, var maden temmelig god (min kone elskede Kimchi og gik en ekstra tur til, op til buffeten!). Maden vil nok ikke vinde nogen priser, men alt var temmeligt velsmagende, især tomat som var en meget behagelig overraskelse. Jeg tog nogle flere af dem, inden jeg kiggede på desserterne.

6

Desserter & Ost:

Der kunne vælges mellem

 • Pocheret pære med vanille fløde og pistacie.
 • Jordbær og mango parfait med hjemmelavede granola og mynte.
 • Oste (med kiks og frugt chutney).
  • Gorgonzola.
  • Gouda.

Jeg valgte den pocheret pære trods ,at det lignede et barns skål med gelé. Det smagte dog godt.

7

Drikkevarer

I restauranten var der forskellige vine, både rød -og hvidvin der kunne vælges i mellem. Jeg fik et par glas rødvin samt noget ost. Her indså jeg, at jeg lyder meget grådige da jeg dokumentere alt, hvad jeg spiste.

I hovedområdet af loungen, var der et stort køleskab som indeholdte nogle øl samt sodavand. Der var også et bredt udvalg af spiritus og opblanding til disse. Alt er selvbetjening, så ingen fordømmende blikke fra personalet. En familie med 4 små børn som var dårligt opdraget ankom, så jeg skænkede en gin og tonic.

Lounge mad

For dem der ikke er priviligerede nok til at få adgang til restauranten, var der et udvalg af kolde sandwich og småkager.

8

 • Grillet kyllingebryst, pesto, frisk mozzarella.
 • Røget skinke, manchego ost, oliven.
 • Grillet aubergine, squash, peberfrugter, oliven.

9

Jeg fandt også tørret frugter, så jeg tog en skål med, for at opsuge gin og tonicen.

10

Min søn opdagede også M & M’s:

11

Han tog en lille skål af dem, selvom han lige havde spist aftensmad. Jeg ved ikke, hvor han får sin appetit fra.

Opsummering

Der var masser af mad muligheder og jeg er sikker på, at alle ville have fundet noget, de ville have synes godt om. Atmosfæren i lounge var ikke særlig speciel. Der var få møblerne men rummet var meget lyst. Dette betød en masse genlyd. Den kraftige genlyd kom især fra skrigende børn, som igen førte til masserer af gin og tonics. Hvis du er på udkig efter et sted at tage en drink og få noget at spise, så er det en god lounge, men hvis  du er på udkig efter et stille og roligt sted hvor du kan slappe af, så er denne lounge ikke den mest ambefalsesværdige. Denne lounge er dog bedre at bruge tiden i, end andre offentlige områder i Logan.

Fodnote

Jeg føler, at jeg burde undskylde til familien med de 4 larmened børn, som jeg har nævnt i min artikel. Moren til børnene forsikrede mig for, at de ville falde i søvn så snart, at de nåede ind i flyet. Jeg spurgte om hun kunne love mig det. Set i bakspejlet,  er det måske lidt uhøflig, men jeg tror, at det var grundet indtagelsen af alkohol. Hendes børn var meget larmende og de kunne ikke sidde stille i bare ét minut. Du tænker nok, at jeg skulle undskylde overfor Boston Logan International Lufthavn, som jeg har været lidt hård ved i denne anmeldelse, men det vil jeg ikke, fordi det er en forfærdelig lufthavn.  Den “prioriteret” kø for Business og First passagerer er en joke, da disse smelter sammen med den almindelige kø, for sikkerhedkontrol efter pas og boardingpas var blevet inspiceret, men før gennemlysning. Det vil sige, at du stadigvæk bruger næsten lige så meget tid i kø som passagerer på økonomi klassen.

 

Artiklen er oprindeligt skrivet af Ian Perry på insideflyer.co.uk.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *