Anmeldelse: Beach Republic, Koh Samui, Thailand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

At finde et godt hotel til en god pris i Thailand omkring jul og nytår, er ikke altid let. Med fantastiske fotos, gode anmeldelser fra andre gæster samt løftet om en fantastisk oplevelse, endte valget med at falde på Beach Republic på Koh Samui.

Beach Republic The Residences er beliggende i den nordlige del af Lamai Beach på Koh Samui, passende isoleret, men med kun 10-15 minutters gang til de nærmeste butikker og restauranter uden for resortet.

Lamai er måske ikke det mest spændende sted i verden, men placeringen var virkelig på linje med det, jeg ledte efter. Lidt mindre kaotisk end Chaweng, men stadig ikke helt isoleret.

Beach Republic er et relativt lille hotel med i alt 42 suiter og villaer i forskellige kategorier. Der var ingen kø da vi ankom til check-in og det gik relativt hurtigt. Herefter fik vi nøglen og blev fulgt ned til vores villa. De engelske sprogfærdigheder blandt personalet er generelt ikke helt i top, så præsentationen af ​​villaen og hotelområdet er hovedsageligt visuel.

One Bedroom Modern Pool Villa

Vores villa er omgivet af en høj mur, der beskytter privatlivets fred. Ved udendørsområdet på fronten af villaen har vi en lille have med blomster, buske og små træer, en stor pool, to liggestole samt en bruser.

Fra udendørsområdet kommer du ind i en rummelig stue med en stor hjørnesofa og sofabord. Stuen er også indrettet med en tv-bænk med et mellemstort tv, dvd-afspiller og en iPod-dock med cd-afspiller. Denne er ganske vist så gammelt, at hvis din iPhone eller iPod er nyere end ti år gammel, vil du sandsynligvis ikke kunne bruge den.

Køkkenet er udstyret med et stort kombinationsskab, mikrobølgeovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister og et to-pladers komfur.

Minibaren eller strandbaren, som Beach Republic passende valgte at kalde den, har et temmelig godt udvalg af snacks og drikkevarer. Priserne er også ret fine sammenlignet med hvad der ellers findes andre steder i Thailand, hos de internationale hotelkæder.

Det rummelige soveværelse har en stor og behagelig dobbeltseng samt væg-til-væg skabe med masser af opbevaringsplads.
Soveværelset er også udstyret med tv og dvd-afspiller. Der er også en dør direkte ud til poolen, som giver dig mulighed for at starte dagen med en dukkert, direkte fra sengen.

Badeværelset har en håndvask, et badekar, samt de fleste toiletartikler og hygiejneprodukter, man har brug for.
Har man brug for et brusebad, kan det ligeså godt gøre det udendørs.

Badeværelset har en dør på bagsiden af ​​villaen, hvor man har en bruser der også har varmt vand, i modsætning til bruseren foran i villaen som kun har koldt.
Her findes også trappen op til tagterrassen, der byder på de aller bedste solforhold.

Villaen ser en del mere træt ud, end billederne på hjemmesiden viser, men ikke mere end forventet. Stedet er bestemt godkendt i forhold til mine kriterier. Internettet er lidt on/off, men på ingen måde værre end andre steder i Thailand.

Mad og drikke

Mad og drikkevarer på Beach Republic er begge med hensyn til pris og kvalitet midt på skalaen. Morgenbuffeten er ganske anstændigt med kolde og varme retter fra både øst og vest. Det er dog en god ide at komme tidligt, da buffeten bliver lidt trist og kedelig, jo længere op af morgenen vi kommer.
Vi fejrede nytårsaften på hotellet og gallamiddagen til hotellets nytårsfest var faktisk ret god.

Hvis du bevæger dig lidt uden for hotelområdet, er der dog flere gode restauranter med fantastisk mad til meget overkommelige priser.

Faciliteter

Ocean Club og Pool-området på hotellet er stort sammenlignet med hotellets kapacitet. Der er massere af liggestole og det var ikke et problem at få en plads. En lokal DJ leverer også let lounge og club-musik fra kl. 13 hver dag. Hotellet har også en lille, men ren og fin privat strand.

Hotellet tilbyder derudover yogakurser samt forskellige former for udendørs massage. Prisniveauet er fint, selvom det er lidt over hvad man ellers finder på massagestederne i Lamai.
Under vores ophold var træningscenteret desværre lukket pga. renovering.

Vil du udforske byen, så tilbyder Beach Republic gratis shuttlebusser til Lamai og Chaweng.

Booking og bonuspoint

Opholdet blev booket via Expedia og ViaTrumf til en gennemsnitlig pris på 2.058 NOK pr. nat inkl. skatter og afgifter.
Vores ophold gav mig 2676 Expedia-bonuspoint inkl. 30% bonus som Expedia-guld. Derudover fik jeg 577 Trumf-point, som kan konverteres til SAS EuroBonus eller Nordic Choice Club.

Tak til Martin fra InsideFlyer.no for anmeldelsen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Store værelser
+ Privat pool
+ Tagterrasse med gode solforhold
+ Fornuftige priser på mad og drikke
+ Gode faciliteter på hotellet

Cons

- Lidt slidte værelser
- Restauranten kunne være bedre
- Intet træningscenter

Service

Beliggenhed

Værelse

Mad og drikke

Faciliteter

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Jeg er meget tilfreds med valget af Beach Republic til vores ophold på Koh Samui og jeg ville med glæde komme tilbage. Placeringen var perfekt til vores ferie. Hotellets mad og drikke var rimeligt prissat. Værelserne er stadig pæne, men bør nok snart renoveres. Hotellets restaurant var helt fin, uden at tilbyde de helt store kulinariske mesterværker. Der er dog masser af gode og prisvenlige restauranter at vælge imellem i det lokale område, hvis du kan lide det thailandske køkken.

3.8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *