Anmeldelse: Ethiopian Airlines fra Stockholm til Oslo på Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har været afsted med Ethiopian Airlines på en kort tur i deres Business Class. Det kan man nemlig prøve mellem Stockholm og Oslo.

Klokken cirka 04:30 checkede vi ind på flyet til Oslo Gardemoen lufthavn med Ethiopian Airlines som vi i dag skal ud og flyve business class med.

En lidt sjov tur at flyve business class på, da det er en Boeing 787-9 dreamliner på en flyvning der kun tager godt 45 minutter.

Check-in og boarding

I Check-in begyndte et problem at melde sig. Min billet kunne lige pludselig ikke findes i systemet og jeg må stå og vente i en times tid på de kunne finde problemet. Heldigvis var jeg i god tid, hvis nu sådanne problemer skulle opstå. De får heldigvis rettet op på fejlen og får mig fundet i systemet til sidst.

Så går turen mod security og mod gaten hvor boarding inden længe påbegyndes.

Business class sæderne ombord på Ethiopion Airlines. Foto: Benjamin Harboe Rethmeier

Service ombord

Efter boarding bliver man taget i mod af Cabin Crew og det næste man ser er disse business class sæder, som ikke ligefrem ser super indbydende ud. Der skal man også have i mente at flyet har fløjet hele natten og har meget kort mellem stop i Stockholm Arlanda før det flyver til Oslo Gardermoen.

Velkomst drikkelse. Foto: Benjamin Harboe Rethmeier

Så blev der serveret et glas velkomst champagne og en flaske vand før vi drager mod skønne Oslo. Champagnen smagte ganske fin. Derefter blev der vist safety demonstration og så begyndte taxi ud til runway hvor vi lettede super hurtigt mod Oslo.

Morgenmad serveret. Foto: Benjamin Harboe Rethmeier

På denne meget korte flyvning mellem de to nordiske hovedstæder, blev der serveret fuld catering ombord i form af et fuldt måltid som set på billedet. Morgenmaden der blev serveret ombord var en fin variation med både varmt men også koldt mad.

Alt i alt et fint måltid som smagte ganske fint. Servicen, når de servere ens måltid, er meget fjern. De var ikke særlig indbydende med f.eks. at snakke eller smile til deres passagerer som var ombord, derudover gemte de sig nærmest hele turen igennem i galleyområdet.

Norges natur. Foto: Benjamin Harboe Rethmeier

Indflyvning til Oslo og afslutning

Efter et dejligt måltid mad begyndte indflyvningen allerede til Oslo. I mens indflyvningen var i gang kunne jeg lige nyde lidt af den norske natur oppefra luften, hvilket var et dejligt syn for øjnene. Efter landing begyndte de-boarding og så skulle jeg videre med næste flyver mod København for derefter at flyve videre til Manchester.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Fuldt catering ombord
+ Maden smagte dejligt
+ Et rigtigt Business Class produkt på en kort nordisk flyvning

Cons

- Ikke de mest indbydende sæder
- Servicen var ikke i top

Komfort

Mad/drikke

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Min konklusion omkring en business class billet mellem Stockholm Arlanda og Oslo Gardermoen er at servicen ikke ligefrem er i top på den korte tur, cabin crew gemmer sig væk omme i galley. Turen var udover dette problem ganske fin og den fulde catering ombord trækker op i min bedømmelse. Kan det så betale sig at tage en business class billet på den korte tur? Det kommer nok an på hvem man er, personligt synes jeg hvis man rejser meget og gerne vil have en lille sjov oplevelse at så er det 100 procent det værd at tage denne billet.

3.1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *