Ugen der gik…

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så blev det atter tid til et tilbageblik på den forgangne uge. Det er nu den 2. april, og vi skal nu se tilbage på hvad der rørte sig i rejseindustrien i den forgangne uge. Velkommen til ugen der gik…

I denne uge skal vi kigge nærmere på følgende nyheder:

Andreas Tancula Møller er ny køkkenchef i SALT restaurant på Admiral

Kilde: Admiral Hotel

Den anmelderroste kok og tidligere vinder af den prestigefyldte kokkekonkurrence Sol over Gudhjem, Andreas Tancula Møller, er ny Køkkenchef i SALT restaurant på det ikoniske Admiral Hotel.

Rekordhøjt antal tyskere skal holde påske i danske sommerhuse

Kilde: Danmarks Statestik

Antallet af sommerhusudlejninger denne påske holder sig tæt på det historisk høje niveau fra sidste år. Det skyldes i høj grad tyske gæster; aldrig før har så mange tyskere booket sommerhuse i Danmark i marts-april.

Efter et markant dyk i udlejningen af danske sommerhuse i påsken i nedlukningsåret 2021 holder niveauet sig oppe i nærheden af det rekordhøje antal bookede husuger fra sidste år.

Det fortsat høje niveau skyldes tyske gæster, som her i påskemånederne marts og april har booket danske sommerhuse som aldrig før. Antallet af bookede husuger fra tyske gæster ligger på ca. 48.700 for marts og april i år – det er det er højeste antal, der hidtil er blevet målt på denne årstid. Sidste år havde tyske gæster booket ca. 48.300 husuger i Danmark i de to påskemåneder.

Emirates med Airbus A380’er flyvninger til Bali

Foto: Airbus

Emirates starter flyvninger med A380’eren, verdens største passagerfly, til Bali fra 1. juni 2023. Den faste flyvning med A380’eren til Indonesia er en milepæl i luftfarts-historien til landet.

Den nye Emirates A380 er med to kabiner og vil erstatte en af to daglige afganger til Bali som allerede flyves med en Boeing 777-300ER (også med to kabiner).

Den første afgang med A380’eren er EK368 som tager afsted fra Dubai International Airport (DXB) kl. 03:25, og lander i Denpasar International Airport (DPS) kl. 16:35 lokal tid. Returen, EK369, tager afsted fra Bali kl. 19:40 og ankommer Dubai kl. 00:45.

Airbus fabrikken i Kina leveres første A321neo

Foto: Airbus / PR

I denne uge kunne vi også læse at Airbus fabrikken i Kina – den såkaldte “Final Assembly Line Asia” nu har færdiggjort den første A321neo. Den skulle leveres til det kinesiske flyselskab Juneyao Air.

Flyet blev leveret med en passagerkapacitet på 207 sæder fordelt på 8 Business Class sæder og 199 i Economy Class. De to motorer er fra Pratt & Whitney.

Rejseindustrien havde en god 1. april

I går var det første april og dermed tradition for at udgive nyheder som ikke helt var sande. Rejseindustrien havde travl i går og vi har nogle af de “gode nyheder” i denne artikel:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *