Anmeldelse: Fresh Hotel Athen, a member of design hotels

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I Athen er der lige nu otte hoteller i Marriott Collection. Et af dem er Fresh Hotel Athens – medlem af Design Hotels. Hotellet ligger centralt i byen, og er et godt sted at udforske byen. I denne artikel kan du læse en anmeldelse af Fresh Hotel Athens.

Lokation

Athen består af forskellige kvarterer, der er interessante at besøge som turist. Det vigtigste er naturligvis området omkring Akropolis. Lige nord for Akropolis i Psyrri -kvarteret ligger Fresh Hotel Athens.

Rundt om hjørnet finder du Rådhuset i Athen. Fra hotellet kan du gå til Akropolis på cirka 20 minutter. Mellem Akropolis og hotellet er der mange steder, som er værd at besøge i denne historiske by.

Akropolis
Akropolis

For at komme til hotellet fra lufthavnen er det bedst at bruge en taxa. Både i byen og i lufthavnen kan du bestille en taxa med Uber-appen. Selvfølgelig kan du også spørge på hotellet, om de kan ringe efter en taxa. Hotellet er mindre praktisk at nå med offentlig transport. Der er en direkte metrolinje fra lufthavnen til byen. Men derfra skal du gå yderligere 10 minutter, og om det er så behageligt for eksempel med bagage, kan du spørge dig selv om. Anyway, hotellet ligger godt i byen, og du kan nemt komme rundt i Athen i bil / taxa eller til fods.

Check ind

Umiddelbart efter ankomsten til hotellet befinder du dig i receptionen på Fresh Hotel Athens. Jeg blev venligt modtaget af hotellets vært. Herren fortalte kort et par ting om hotellet, morgenmad og corona -regler, der var gældende på dette tidspunkt. Jeg fik en opgradering på grund af min Marriott Bonvoy Gold Elite -status. Jeg modtog også en værdikupon til en velkomstdrink i tagterrassen.

Der findes et lille opholdsområde ved siden af receptionen. Desuden kan du fra denne del af hotellet nemt gå til morgenmadslokalet og til fitnessrummet.

Værelset

På grund af Gold Elite-status i Marriott Bonvoy fik jeg en opgradering af det reserverede værelse. Jeg reserverede et Superior-værelse med balkon, men fik et Executive-værelse. Dette værelse er 28m2 og er meget mere rummeligt end det tidligere reserverede værelse.

Executive-værelset er placeret på en højere etage af hotellet. Hvad der bestemt er vigtigt at nævne i denne anmeldelse om Fresh Hotel Athens er, at disse værelser også har en lille balkon, hvorfra du har udsigt over en del af byen.

Der er også en lille stue med en behagelig sofa og et bord.

Den vigtigste del er naturligvis sengen. Dette værelse har en lav queensize-seng. Personligt fandt jeg ikke madrassen særlig behagelig, den var lidt på den bløde side. Lagner og puder var derimod fine. Der var to sengelamper omkring sengen.

En af disse kunne ikke længere justeres ordentligt og fungerede derfor ikke korrekt. Der er også hylder til venstre og højre for sengen, som du kan lægge nogle ting på. Det, jeg syntes var en dejlig detalje, men ikke så smart om morgenen, var vinduet i bunden af ​​rummet, nær sengen. Dejligt i dagtimerne, men om morgenen skinner solen hurtigt igennem her, og du kan ikke helt afskærme det med rullegardinet.

Over for sengen er et bredt skrivebord med køleskab og et sted at opbevare din bagage. Her finder du også Nespresso-maskinen og to gratis flasker vand. Skrivebordet har også et tv med forskellige lokale og internationale kanaler.

Værelset er som sådan pænt dekoreret og udstyret med forskellige farver og spejle, der gør det meget attraktivt. Det skal bemærkes, at på grund af klimaet og brugen af ​​klimaanlægget kræves mere vedligeholdelse. Det ser ud til, at der ikke er meget opmærksomhed på dette.

Badeværelse

Executive-værelset på hotellet har et anstændigt badeværelse, ikke særlig stort, men rummeligt nok. Badeværelset har en rummeligt brusekabine, toilet og håndvask. Badeværelset er godt udstyret med de nødvendige sæber og andre faciliteter og håndklæder.

Faciliteter

Under mit besøg på hotellet herskede corona-pandemien. Ikke desto mindre var der få begrænsninger på hotellet. Dette tillod mig at bruge alle de faciliteter, hotellet har. På taget finder du swimmingpoolen med liggestole og restaurant.

Poolen er ikke særlig stor, men der er masser af liggestole. Sørg dog for at være i tide, hvis du vil have en plads. Air Lounge Restaurant og Bar kan også findes på taget. Herfra har du en flot udsigt over en del af byen. Du kan se Akropolis fra forskellige steder. I Air Lounge kan du spise både frokost og middag.

I stueetagen kan du spise morgenmad i Magenta Restaurant. Restauranten er rummeligt og opdelt i forskellige områder. Man bliver bedt om at bruge handsker, når man skal hælde op. Der serveres en kurv med brød ved bordet. Selve udvalget var omfattende, men ikke altid godt fyldt op. Endelig kan du bestille en mere luksuriøs kaffe pr. person, som er inkluderet i prisen. Personligt synes jeg, at dette er lidt specielt for denne type hotel, at skulle betale ekstra, hvis man vil have mere end én premium kaffetype.

Der findes et fitnessrum med diverse udstyr på hotellet. Hvis du vil udforske Athen på cykel, kan du leje cykler på hotellet.

Marriott Bonvoy fordele

So medlem af loyalitetsprogrammet Marriott Bonvoy får du en række fordele på dette hotel. Under mit ophold, som Marriott Bonvoy Gold elite medlem, kunne jeg drage fordel af følgende fordele:

  • Ved ankomsten til hotellet modtog jeg en kupon til en velkomstdrink i Air Lounge Bar. Der var ikke noget valg af drikke, det var en hjemmelavet cocktail.
  • Under mit ophold var det muligt at tjekke ud senere end 12:00, hvilket er den normale udtjekningstid. Men fordi hotellet var næsten fuldt booket, kunne jeg tjekke ud senest kl. 14.00.
  • Den største fordel var opgraderingen til executive-værelset. Sammenlignet med det reserverede superior-værelse er dette værelse cirka 6 m2 større og har også en lille stue. Selvfølgelig er prisen for en overnatning i dette værelse højere end hvad jeg reserverede.

Billeder: MdTurck

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Marco og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Venligt personale
+ Roof Top svømmingpool
+ Flotte værelser

Cons

- Vedligeholdelse grundet klimaet i samspil med airconditioning
- Sjovt med altan, men med mange bygninger i nærheden var der ikke med udsigt
- Ikke nemt at nå med offentlig transport

Service

Værelse

Faciliteter

Lokation

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Fresh Hotel Athens, medlem af Design Hotels, er et dejligt og moderne hotel nær centrum af Athen. Store seværdigheder ligger i gåafstand fra hotellet. Desværre er det ikke let tilgængeligt med offentlig transport, men fint med en taxa eller lejebil. Du kan også parkere din bil på hotellet. På hotellet kan du spise morgenmad, frokost og middag.

3.5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *