Anmeldelse: The Dominican i Bruxelles

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg har netop tilbragt en hyggelig weekend i Bruxelles, hvor jeg udnyttede Brussels Airlines´rejse deal, Hi Belgium Pass. Jeg havde to nætter i byen sammen med min kone og nogle gode venner. Vi rejste uden børn, så et godt og centralt beliggende hotel blev prioriteret. Valget faldt på The Dominican som er en del af Design Hotels-kæden.

Dette boutique hotel har til huse hvor der i det 1500´ene århundrede lå et kloster og godt 300 år senere slog en kendt fransk maler sine folder i bygningen. Begge dele kommer til udtryk i den måde hotellet er designet på – det gælder både fælles områder, værelser og møbler med mere.

The Dominican – facaden

Beliggenhed

Hotellet meget centralt i Bruxelles på Rue Léopold, lidt tilbagetrukket fra den noget trafikerede Rue de l´Ecyer, så der ret roligt omkring hotellet. Du har blot fem minutters gang til Grand Place og cirka samme afstand til togstationen Bruxelles Centraal. Herfra er der blot 15 minutter med tog ud til lufthavnen.

Området omkring hotellet er spækket med shopping, restauranter, barer og cafeer. Og i december måned også et hav af julemarkeder.

Bruxelles – Grand Place

Check-in

Vi ankom midt på eftermiddagen og kunne dermed få vores værelser med det samme.

Check-in foregik roligt og venligt og vi fik en kort gennemgang af hotellets faciliteter og oplyst tiderne for morgenmad (7.00-11.00 i weekenden, helt perfekt!).

Værelset

Vi boede på et Deluxe værelse som er på cirka 24kvm. Ikke en prangende størrelse, men det var nu et fint værelse med en udmærket indretning.

Vores værelse vendte ud mod en baggård / kontorbygning. Ikke synderligt charmerende, til gengæld var der totalt stille om natten.

Sengen, dynen og puderne er virkelig komfortable og var medvirkende til at vi sov som babyer under vores ophold!

This slideshow requires JavaScript.

Værelset er naturligvis udstyret med air condition, fladskærms TV, strygejern og -bræt, morgenkåber og futter, minibar og en Nespresso maskine med kaffe og the til fri afbenyttelse.

Badeværelset er heller ikke det største, men fint indrettet med en stor bruseniche med både “rain shower” og slange.

Restaurant og bar

Hotellets bar er placeret lige til højre for indgangen og var populær blandt både gæster og lokale. Der var god stemning fra sidst på eftermiddagen til ud på aftenen. Der serveres drinks af høj kvalitet.

This slideshow requires JavaScript.

Vi bruge kun hotellets restaurant til morgenmad. Den var til gengæld absolut godkendt! Buffeten var ganske omfattende og bød på frisk frugt, friskpresset appelsin juice, friskbagte croissanter og meget andet. At kaffen så kommer fra to store automater er lidt en skam.

Savner du noget i morgenmadsbuffetten kan du supplere med frisklavede vafler, omeletter og pandekager med mere. Helt gratis.

Personalet

Hvis jeg ser bort fra enkelte udfald, leverede personalet på hotellet et højt serviceniveau. Alle spørgsmål blev besvaret med et smil.

Faciliteter

WIFI er gratis på hele hotellet og er stabilt og en smule langsomt.

På 5. etage findes et ganske fint fitness center med løbemaskiner, romaskine, vægte, sandsæk og meget andet. I tilknytning til fitness området finder du omklædnings- og badefaciliteter samt en sauna.

En del af fitness centret

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Beliggenhed
- Morgenmads udvalg
- Fint service niveau

Cons

- Langsomt WIFI
- Lidt små værelser

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Dette var mit første ophold på The Dominican, men forhåbentlig ikke mit sidste. Jeg er meget glad for hotellets personale, værelserne, morgenmaden og ikke mindst beliggenheden.

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *