Anmeldelse: Hotel Nupan Deluxe Keflavik by

Hotel Nupan Keflavik

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotel Nupan Deluxe er et hotel basseret i Reykjabernæs/Keflavik by omtrent 5 kilometer fra Keflavik Lufthavn, perfekt hvis du skal i Transit eller et par dage til Island

Jeg havde længere tid planlagt en tur til Island for at komme op og se nordlyset, flyvningerne til Island foregik med PLAY hvor du kan læse vores anmeldelse her men man skal jo også have et sted og bo og valget faldt på et lille hotel, jeg vil nærmere kalde det et “Bed & Breakfast” uden “Breakfast” delen placeret i Keflavik by, valget er ikke blevet fortrudt et eneste sekund

Beliggenhed

Hotellet er beliggende på Adalgata 10 i det centrale Keflavik 200 meters gang fra bustransport og Atlanterhavet, inden for 100 meter finder man restauranter, Butikker, Keflavik Fiskerihavn og flere forskellige supermarkeder så du kan få købt ind til dit ophold da større måltider ikke er inkluderet i hotellets pris men det er der dog mange andre ting der er.

Ind og udtjekning

Foto: André Jørgensen

Hotellet har selvbetjent indtjekning, man får tilsendt en sms af hotellets ejer som er adgangskoden til døren som kode til hotellet wifi og derfra klare man resten af indtjekningsproceduren på egen hånd. udtjekning foregår ved at man flot stiller sin udleverede nøgle og folder tilbage på plads hvor den stod ved indtjekning, meget nem og bekvem procedure men også anderledes af hvad undertegnede selv er vant til når han besøger hoteller rundt om i verden.

Værelserne

Værelserne er af normal soveværelsestandard for “almindelige hjem”, enkelte værelser har en minibar men der er intet i dem imens andre værelser blot er en seng og en kommode i den anden ende af rummet med tilhørende lænestol, meget lig et værelse i et hjem og ikke rigtig noget man forbinder med et hotel og efter min opfattelse giver det en dejlig stemning af at være “hjemme” imens man er langt hjemme fra. Et minus for en del folk er måske at man deler toilet med de andre gæster/værelser ude på gangen men toiletterne er velholdte, rene og med masser shampooer, duftevand og håndklæder tilgængelige så disse ting skal man ikke selv sørge for på stedet heller, et plus er dog at der er 3 toiletter på stueetagen og 2 toiletter på 1 sal så der er nok af valgmuligheder.

Foto: André Jørgensen
Foto: André Jørgensen

Forplejning på stedet

Når man ankommer til stedet får man opfattelsen af at der ingen forplejning er på dette hotel på grund af diverse restaurationskort hvor man kan gå hen og spise også videre. Dette er ikke korrekt da der er et udvalg af enten cupnudler og tvebakker med tilhørende smør som man kan spise af for at få den mindre sult stillet, men er man ikke til tvebakker eller cupnudler så kan man friskt løbe i “Bonus” og købe ind til lidt mad som man selv kan lave/opvarme fra hotellets mindre køkken.

Foto: André Jørgensen

Foruden tvbakker og kopnudler som man har adgang til oppe i spisestuen så er der i “Dagligstuen” masser af kakao, Kaffe, og te som man har adgang til døgnet rundt og det er en service jeg personligt godt kan lide, ejerne har sommetider også småkager og kage stående til stedets gæster som de frit kan spise af og det er ikke noget jeg har set ved andre hoteller jeg har befundet mig på, det kalder jeg gæstfrihed på højt plan hvad angår serveringen på stedet og det er også en ting jeg værdsætter ved at bosætte mig på alternative steder i modsætning til de dyrere hotelkæder hvor morgenmad måske er inkluderet men man får ikke den der “hjemmelige” stemning som når man sidder ved mormor en hyggelig aften og får en sludder for en sladder.

Foto: André Jørgensen

Faciliteter på stedet

Faciliteterne på stedet inkludere et spabad som man normalt kan lægge sig ud i på alle steder af døgnet og hele året hvor man med en kopkaffe eller en flaske vin kan kigge op og se på nordlyset hvis dette viser sig, Spabadet var dog ude af drift under mit ophold grundet renovation men det der desværre ikke så meget at gøre ved, Derudover er der en “dagligstue” hvor man kan sidde og nyde sin kaffe og slappe af i hjemmelige omgivelser på trods af at man er langt væk hjemme fra. dette giver en så dejlig stemning at man kan sætte sig ind og slappe helt af og ikke blot være på sit hotelværelse eller udenbys, af øvrige faciliteter findes på stedet et vaskeri og køkken men disse må kun benyttes med forudgående aftale af hotellets ejere grundet diverse forsikringer og arbejdsregler på Island.

Foto: André Jørgensen

Personale og Serviceniveau

Det eneste personale der er på stedet er hotellets ejere Reynir og Agata, disse to mennesker simpelthen de mest gæstfrie jeg nogensinde har mødt på mine utallige rejser rundt i verden. INTET overkommer de 2’s engagement i deres hus/hotel og at de tilbyder så meget ekstra for deres gæster uden at det er påkrævet og med et stort niveau af energi er værdsat. Servicen jeg troede var ikke eksisterende ved indtjekning har vist sig at være alt over standard på et hotel som jeg troede egentlig bare var “en seng” på grund af at det også var det billigste budgethotel, som jeg kunne finde foruden en sovesal jeg helst ikke gør mig i.

Konklusion

“Hjemmet langt fra dit eget hjem” som er sloganet for Nupan deluxe holder stik, hotellet er så hyggeligt og føles så hjemmeligt som noget overhovedet kan blive, der mangler måske TV og et reelt “breakfast” inkluderet for at det kunne blive et B&B men alt den hjemmelige stemning, godt wifi, gratis kaffe/te og muligheden for hurtige måltider oparbejder dette på et langt højere plan. Hotellet er tilføjet til min “Jeg kommer igen inden for de næste par år” liste.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Udgivelsesdato

02/05/2022

Pros

+ Dejlig dagligstue som føles hjemmelig
+ Venlige hotelejere der giver den en ekstra skalle end hvor de reelt behøver
+ Gratis kaffe/te og mulighed for at få den største sult stillet inkluderet i en eller i forvejen billig overnatningspris
+ Tæt på Keflavik Lufthavn
+ God beliggenhed i Keflavik by

Cons

- Spabadet ude af drift
- Ingen morgenmad - reel morgenmad der ville havde været det sidste prik over I'et
- Manglende fjernsyn på hotellet

Lokation

Komfort

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Hotellet er godt beliggende i midten af Keflavik by, der er busforbindelse til og fra lufthavnen/Reykjavik for 490ISK (cirka 20DKK) få meter fra hotellet. Personalet yder en ekstra service som sjældent ses andre steder ved at tilbyde deres gæster et rigtig godt ophold i hjemmelige omgivelser, det er dog et minus at der på stedet ikke er morgenmad men dette opvejes dog af alle de andre ting man oplever på stedet. Jeg vil helt sikker vende tilbage til Nupan Deluxe og ikke inden for en fjern fremtid. nej nærmere i nær fremtid. jeg vil anbefale Nupan Deluxe til alle der skal i transfer på Island og ikke vil helt ind til Reykjavik, og jeg vil råde folk til minimum 3 nætter på stedet for at få mest muligt ud af den hjemmelige og rolige oplevelse man finder på stedet.

4.3

Kommentarer

    • André Jørgensen siger

      Hej Thomas, Det kan godt være at det måske lyder som et “reklameindslag” men det er det langt fra. jeg har selv købt hotellet og de 3 nætter jeg tilbragte der kostede mig 1300kr, det var det billigste sted jeg kunne få, men i det her tilfælde var det billigste åbenbart også noget af det med mest hjertevarme jeg har været ude for ved et hotel/overnatningssted. Jeg forventede ABSOLUT intet udover en seng, men jeg fik dog meget mere end “en seng”, min (hvad jeg troede var) sidste nat på Island måtte jeg tilbringe i Keflavik Lufthavn idet at mit fly gik klokken 6.30 efter oprindelig plan og dette passer ikke med hverken offentlig transport fra Strætó eller lufthavnsbusser til/fra Reykjavik. under orkanen lod jeg mig dog indlogere den ekstra nat og dette kommer der endnu en artikel om.

      (NB): Dertil skal nævnes at 1300 for overnatning på island er RIGTIG billigt i forhold til priserne generelt i landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *