Apollo lancerer rejser til Mykonos

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den populære jetsetter-ø Mykonos bliver en del af Apollos satsning på kombinationsrejser i Grækenland og vil i første omgang kunne kombineres med Santorini og Naxos.

Apollos udbud af kombinationsrejser vokser lige nu støt. Et af de områder, der satses meget på, er øgruppen Kykladerne, som længe har været et af de mest populære udgangspunkter for ø-hop i Grækenland.

Her har det hidtil kun været muligt at kombinere Naxos, Paros, Ios og Milos med Santorini, men nu er kendisfavoritten Mykonos altså også føjet til listen.

Mykonos har længe været en af kendissernes helt store favoritter, fordi øen byder på et stort udvalg af lækre hoteller, trendy strandbarer og, ikke mindst, yderst fotogene omgivelser. Kombineret med Santorini og Naxos får man altså virkelig det smukkeste, som Grækenland har at byde på. Jeg tror, kombinationen også hurtigt vil blive en favorit blandt livsnyderne.

Glenn Bisgaard, Salgsdirektør hos Apollo.

En ferie. Tre øer

Kykladerne er i det hele taget drømmen, når det gælder øhop i Grækenland.

På grund af de korte afstande mellem øerne tager mange allerede en dagstur eller to til en af de andre øer for at opleve så meget som muligt på ferien. Men der er bare grænser for, hvor meget man kan nå at se på en enkelt dag.

Derfor lancerer Apollo nu også flere kombinationsrejser med mulighed for at kombinere tre destinationer på én ferie.

Kykladerne er jo bare en helt unik øgruppe, hvor afstandene er små, og hvor hver ø samtidigt har sin helt unikke karakter. Lige fra Naxos’ gyldne strande, over Paros’ maleriske gyder og til Santorinis spektakulære caldera. Vi vil gerne gøre det endnu nemmere for vores gæster ikke kun at se dem, men også at lære dem ordentligt at kende.

Glenn Bisgaard, Salgsdirektør hos Apollo.
Øen Paros en flot sommerdag. Foto: Apollo


Og har man altså to ugers ferie til rådighed til sommer, så kan den passende byde på en kombineret rejse til Naxos, Paros og Santorini. Eller måske Antiparos, Paros og Santorini. Men er man mere til blot to destinationer, er der også mere end rig mulighed for det.

Apollos kombinationsmuligheder for Kykladerne er:

  • Santorini + Paros
  • Santorini + Naxos
  • Santorini + Ios
  • Santorini + Milos
  • Paros + Naxos
  • Naxos + Mykonos + Santorini – Nyhed!
  • Naxos + Paros + Santorini
  • Antiparos + Paros + SantoriniHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *