Anmeldelse: Ibis Styles Zaragoza Ramiro I

Ibis Styles Zaragoza Ramiro I

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I foråret rejste jeg rundt i Spanien. Mellem Castelldefels og Madrid stoppede jeg for at bo i smukke Zaragoza. Denne by er ideel til en kort bytur, og du kan bo på mange hoteller her. Som ALL Platinum-medlem valgte jeg at bo på Ibis Styles Zaragoza Ramiro I, som du kan læse min oplevelse om i denne anmeldelse.

Lokation

Ibis Styles Zaragoza Ramiro I ligger i gåafstand fra Zaragozas historiske centrum. På mindre end ti minutter kan du nemt gå gennem gaderne til den berømte og særligt smukke Basílica de Nuestra Señora del Pilar, Catedral del Salvador de Zaragoza eller floden Ebro.

Basílica de Nuestra Señora del Pilar.

Jeg ankom selv med OUIGO-toget, en slags Thalys, til Zaragoza fra Barcelona. Den ankomme til Zaragoza-Delicias stationen. Du kan komme videre til byen med taxa, men også med bus. Tager du med bus, tager det knap 30 minutter. Lufthavnen ligger omkring 18 minutter fra byen med taxa. Med offentlig transport vil det tage omkring en time.

Hotellets beliggenhed i forhold til resten af byen er fin, hvilket gør det til et godt valg i den henseende.

Ankomst

Efter en togtur på næsten halvanden time ankommer jeg til stationen i Zaragoza-Delicias. Jeg bestiller en taxa gennem Cabify-appen, som koster mig €7,17 for at køre mig til hotellet. Der er ikke særlig travlt, men der er mange lyskryds, og derfor er vi nødt til at stoppe ret ofte.

Hotellets indgang

Jeg ankommer i god tid før check-in tid (14:00). Det virker ikke travlt, og jeg kan gå direkte til receptionen. Hotellets lobby er ret stor og indrettet i forskellige farver. Der er også to lænestole.

Jeg venter lidt i receptionen, hvorefter en medarbejder tager imod mig. Jeg viser mit pas og mit ALL Accor loyalitetskort. Reservationen er hurtigt fundet og nogle formaliteter er taget hånd om. Jeg skal udfylde en formular om covid-relaterede forhold. Når check-in er gennemført, modtager jeg værelseskortet og en voucher på en velkomstdrink. Etuiet, der indeholder værelseskortet og værdibeviset, er meget gammelt, da navnet på det ‘gamle’ loyalitetsprogram stadig står på den. Lover dette noget for resten af ​​opholdet?

Medarbejderen viser mig vej til elevatoren og fortæller mig noget om placering og tidspunkter for morgenmaden. Herefter fortsætter jeg til rette etage for mit værelse.

Værelser på Ibis Styles Zaragoza

På Ibis Styles Zaragoza er der flere værelsestyper. Det fantastiske mellem værelserne er, at flere eller færre rejsende kan bo i dem. De har to, tre og firedobbelte værelser. Med hensyn til faciliteter er der ingen forskel mellem værelserne. Jeg har selv bestilt et dobbeltværelse med to senge. Efter jeg er kommet ud af elevatoren går jeg gennem en korridor med tæppe, der er på tide at blive udskiftet. Da vi ankommer til værelset sidder døren desværre lidt fast. Når man først er indenfor, bemærker man, at rummet er ret rummeligt. I korridoren finder du døren til badeværelset.

Til højre ses delen med de to senge. De er bare ikke twins, men større end en enkeltseng. Madrasserne er meget faste og bøjer lidt med kroppen. Der er desværre en plet i det ene lagen, men de er fine, ligesom puderne. Rundt om sengen finder du natbord, lampe og stikkontakt.

Der er et ventilations- eller klimaanlæg i rummet. Desværre kan denne kun indstilles ned til en bestemt temperatur, hvilket gør det varmt i rummet. Heldigvis kan jeg åbne et vindue, men det køler ikke meget om natten.

Værelset har et skrivebord med stol. De gældende covid-regler kan også findes her, samt fjernbetjeningen til TV’et.

I den anden ende af rummet står et lille bord med stol. Der er også et skab med et noget forældet tv. Der er også et spejl på væggen.

Fra værelset har man en fin udsigt over gaden, men det er det hele. Jeg synes, værelset er fint, men det er det hele. I betragtning af rummets datering, synes jeg personligt, at det kunne bruge noget opdatering.

Badeværelse

Badeværelset har også en god størrelse. Det er over forventning for et Ibis Styles-hotel, så det er positivt. Badeværelset har badekar med bruser, håndvask og toilet.

Ved første øjekast ser alt godt og rent ud. Desværre viser det sig senere, at toilettet ikke er gjort ordentligt rent og det må jeg ringe til receptionen for. Heldigvis kommer rengøringen hurtigt og får alt i skønneste orden.

Badeværelset ser ikke rigtig attraktivt ud, men er udstyret med de faciliteter du har brug for på et hotel, hverken mere eller mindre. Sæbe kommer fra flasker og der ligger badehåndklæder klar. Det er rart, at der er brugt en glasvæg i badet i stedet for et badeforhæng. Ligesom værelset kunne badeværelset bruge en fornyelse med hensyn til indretning.

Faciliteter på Ibis Styles Zaragoza Ramiro I

Hotellet har sin egen parkeringskælder. Parkering koster €14,50 per dag. Hotellet har en fremragende WiFi-netværksforbindelse.

Fordi der er elevator på hotellet, kan du også sagtens bruge hotellet, hvis du er i kørestol. Der er 2 handicapværelser, som du også nemt kan flytte ind i med kørestol. Udover de 71 værelser fordelt på 8 etager har hotellet også en bar og morgenmadslokale. Baren var lukket på tidspunktet for mit besøg. Jeg formoder, at dette har at gøre med covid-reglerne på dette tidspunkt og den lave belægning. Min velkomstkupon til en drink kunne jeg derfor også i receptionen og jeg kunne vælge en drink fra køleskabet. Der er forskellige typer sodavand, vand og øl.

I kælderen er der indrettet plads til morgenmaden. Det er et meget stort værelse, næsten alle gæster fra hotellet kunne spise morgenmad der på samme tid.

Under besøget kunne det med det samme mærkes, at det var meget varmt, og det var jeg ikke den eneste, der lagde mærke til. En af gæsterne spurgte, om en dør kunne åbnes, men det ønskede medarbejderen ikke i første omgang. Til sidst åbnede en gæst døren og det gav en behagelig afkøling. Fordi belægningen på hotellet var lav, blev en del af rummet ikke brugt, og lyset blev slukket. Dette var ikke særlig attraktivt.

Med hensyn til selve morgenmaden er der en rimelig buffet. Der er forskellige typer af varme og kolde drikke. Tænk på kaffe, te, mælk og forskellige juicer.

De serverer også morgenmadsprodukter, yoghurt og forskellige typer brød. Der er også frugt, oste og andet pålæg til brødet.

Af og til bliver nogle varer genopfyldt, på trods af at der næsten ikke var nogen der. Morgenmaden er fin og var inkluderet i prisen med min overnatning.

ALL Accor fordele

Som en del af anmeldelsen af ​​denne Ibis Styles Ramiro I i Zaragoza nær det historiske centrum, ser vi også på de fordele, du modtager som ALL Accor-medlem. Jeg er selv ALL Accor Platinum medlem. Ved ankomsten modtog jeg en kupon til en velkomstdrink. Da baren var lukket, kunne jeg ikke få drinken her. Jeg kunne dog vælge en drink fra køleskabet og spise den på værelset eller tage den med i byen.

Da værelserne alle er ens med hensyn til komfort, blev der ikke tilbudt nogen opgradering. På trods af at der ikke er forskel på indretningen, kunne de have tilbudt et større værelse.

Endelig er det muligt at tjekke ud senere. Normalt er tidspunktet for at tjekke ud kl. 12.00. Jeg var i stand til at beholde værelset indtil kl. 14:00.

Oven i ovenstående fordele sparer du normalt flere point. Ved et uheld fandt jeg ud af, at mens jeg skrev denne anmeldelse, er pointene og natten endnu ikke blevet krediteret. Jeg har skrevet til kundeservice og håber snart at modtage de rigtige point. For at bevare en status eller for at kunne stige, er det derfor nyttigt og vigtigt hele tiden at holde godt øje med de point, der krediteres. Tidligere var det nemmere at gøre krav på manglende point via ALL Accors hjemmeside. I dag er det ikke længere så nemt. Du kan sende en e-mail til [email protected] Normalt hjælper de dig her hurtigt og korrekt.

Billeder: InsideFlyer – MdTurck

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Marco og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Ibis Styles Zaragoza ligger tæt på den gamle bydel, og du kan nemt gå dertil.
- Morgenmaden er af fremragende kvalitet.

Cons

- Det er meget varmt i værelserne og morgenmadslokalet. Under mit ophold kommer der ingen køligere luft i rummet.
- Badeværelset var ikke rent ved ankomsten. Dette blev straks renset efter henvendelse.
- Værelserne trænger til en renovering.
- Madrasser er ret hårde/faste.

Service

Lokation

Værelse

Faciliteter

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Kort før jeg rejste til Spanien, bookede jeg dette ophold på Ibis Styles Zaragoza Ramiro I. Jeg betalte €54,- for en nat inklusive morgenmad. Morgenmad koster €6,60, og jeg syntes, det var et godt beløb at bestille med det samme. Prisen var fin, og jeg synes ikke jeg ville betale mere for opholdet. Hotellet er okay, men trænger virkelig til en seriøs renovering. Værelserne er ikke særlig attraktive, airconditionen fungerer ikke tilstrækkeligt, og det er simpelthen ikke af denne tid. Morgenmad er fint at starte dagen med. Da de andre hoteller i byen var mange gange dyrere og ofte længere væk fra centrum, besluttede jeg at gå efter dette hotel. Til et næste besøg i byen vil jeg dog bruge lidt mere tid på, at finde et mere moderne hotel til en fornuftig pris. Hvis ikke jeg kan finde et, kunne jeg muligvis overveje at bo på dette hotel igen.

2.7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *