Test: Intercontinental Times Square i New York

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotellet Intercontinental Times Square er et moderne luksushotel med 607 værelser og ligger kun få gader væk fra Times Square på Manhattan i New York.

Jeg havde muligheden for at besøge hotellet på en kort forretningsrejse i byen.

Beliggenhed

2
Udsigten fra et af mine værelser

Hotellet ligger på hjørnet af 8th Avenue og 44th Street. I løbet af min korte visit besøgte jeg Times Square, som ligger få minutters gang derfra, og jeg gik også videre til High Line. Subway’en er behændigt tæt på hotellet.

Takket være beliggenheden tæt på bade Broadway og Times Square er der et hav af underholdning og restauranter i nærheden. Fra eksklusive steder til lokale pizzeriaer – der er noget for ethvert budget. Mit besøg faldt på en dag, hvor der ikke var mange Broadway-shows. Til gengæld ligger de fleste af byens store teatre i 10 minutters gåafstand fra hotellet.

3

Hotellet anses for at være et luksushotel, men min oplevelse med at checke ind var ikke særlig god. På grund af pladsmangel er lobbyen meget lille og venteområdet er opdelt af store søjler. En af disse står lige foran receptionen, hvilket gør det umuligt at danne en kø. Jeg oplevede, at folk stod spredt rundt omkring, og ingen af de fire ansatte holdt styr på, hvis tur det var. Det var en smule kaotisk.

Da det var min tur bekræftede receptionisten min IHG Rewards Club Platinum-status og forklarede, at jeg kunne drikke fra minibaren for 15 dollars. Fordi jeg brugte et certifikat, der gav mig en gratis nat, fik jeg et standardværelse uden en upgrade. Desværre gav receptionisten mig et værelse med to queensize-senge i stedet for den kingsize-seng, jeg havde bedt om. Derfor gik jeg ned igen for at bede om at blive flyttet.

Receptionisten sagde, at der ikke var nogen ledige værelser med kingsize-senge, men hvis jeg kom tilbage lidt senere, kunne jeg få et værelse højere oppe med en god udsigt. Jeg efterlod min taske og kom tilbage ved halv fem-tiden og fik et værelse med en kingsize-seng på en lav etage. Efter lidt frem og tilbage fik jeg endelig et værelse højere oppe. Det virker måske småligt, men personalet på et hotel, som tager 500 dollars for en overnatning, burde levere, hvad de lover. Udover personalet i receptionen, som virkede lidt for travle, var personalet rigtig flinke.

Værelset

4

Da jeg efterhånden var blevet flyttet rundt tre gange, havde jeg også set tre forskellige værelse. Bygningen bliver smallere jo højere op man kommer, og derfor har nogle af de øverste etager kun få værelser, mens de lavere etager har mange flere. De værelser, jeg så, så forskellige ud, men mindede alligevel om hinanden. De var forholdsvis små, og indretningen kan bedst beskrives som manhattansk. Både værelset og badeværelset var forholdsvis små men chic med en lækker brusekabine og skabe omgivet af flotte mørkeblå fliser. Det bedste var dog den utroligt behagelige seng. Jeg bor ofte på Hyatt-hoteller og denne var helt klart et niveau over. Det var faktisk en af de mest behagelige senge, jeg har sovet i.

Faciliteter

5

The Intercontinental Times Square har 10.000 kvadratmeter møde- og festlokaler og, et 24-timers business center, en concierge lounge og et veludrustet fitnesscenter. Det er tydeligt et hotel for businessfolk. Selvom der ikke er mange spisemuligheder på hotellet, huser hotellet Todd English’s Ça Va, som er en ret populær restaurant med gode anmeldelser.

 

Personale

6

En måde at vurdere et hotel på er at se, hvor godt personalet performer, når der opstår et problem. I mit tilfælde var der helt klart nogle issues med værelserne og kommunikationen med receptionen. Den indledende oplevelse med receptionen var en skuffelse, men når det er sagt, var de på ingen måde ligeglade.

Om aftenen gik jeg en tur på Times Square, og da jeg kom tilbage lå der en håndskreven seddel med en undskyldning sammen med nødder, frugt, vin og chokolade. Det var en fantastisk gestus som opvejede de tidligere issues. Jeg prøvede ikke vinen, men frugten og chokoladen var delikat.

Pris og opsummering

Der er meget godt at sige om Intercontinental Times Square. En fantastisk beliggenhed, moderne og luksuriøs indretning og en rimelig god udsigt. Selvom jeg mener, at receptionisterne burde tage den lidt mere med ro, når de kommunikerer med deres gæster, så viste ledelsen, at de ikke er ligeglade med den oplevelse, man har som gæst.

Med priser mellem 250-750 dollars per nat, så er dette et godt valg, hvis man får et certifikat med en gratis nat fra sit IHG Rewards kredikort. Men måske ikke det bedste valg, hvis man betaler kontant. For at opsummere blev jeg skuffet over receptionisterne, men jeg kunne så godt lide beliggenheden og værelset, at jeg vender tilbage senere i år.

8

 

Oprindeligt vist på InsideFlyer.com (forfatter: Shawn Coomer)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

Hotellet har en enestående beliggenhed, flot indretning og utroligt behagelige senge.

Cons

Personalet i receptionen virker lidt for travle, lobbyen er lille og værelserne er små.

Komfort/Værelse

Beliggenhed

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Jeg kunne rigtig godt lide hotellet, på trods af issues med receptionen. Jeg planlægger at bo her igen senere i år for at se, om det er blevet bedre.

3.9

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *