IHG åbner hotel nummer 1.000

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Åbningen af det luksuriøse InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort i Vietnam fandt sted for nylig. IHG fejrer dermed åbningen af det 1000. hotel i Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika. Dette er en stor milepæl i den internationale hotelgruppens vækstplaner.

Fremtidsplaner

InterContinental Hotels Group (IHG) har en stærk tilstedeværelse i 71 lande i EMEA-regionen (Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika). Der står også en del udvidelse på agendaen. I de næste 3-5 år vil ikke mindre end 321 hotel blive bygget under IHG’s flag. Med dette er der mere end 64.000 værelser til rådighed.

Investeringer vil også blive foretaget i Storbritanien. Hotelgruppen ønsker at blive den største i kategorien af 4 og 5-stjernede hoteller. Købet af Regent Hotels & Resorts vil helt sikkert bidrage til dette. Porteføljen af alle luksusmærker udvides.

InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort
Det nye InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort

Nyt mærke: voco

IHG svarer også på udviklingen på hotelmarkedet. For eksempel åbnes en ny kæde i det højere segment. Dette nye mærke hedder ‘voco’. IHG planlægger at bygge mere end 200 af disse hoteller i løbet af de næste ti år. Det første voco hotel vil blive åbnet i slutningen af 2018 i Surfers Paradise, Australien.

Anmeldelser

InsideFlyer har besøgt et antal InterContinental hoteller. Du kan f.eks. læse om InterContinental Times Square i New York, eller lidt tættere på hjemmefronten InterContinental Berlin og InterContinental London – The O2, eller hvis du skal på tur i Californien, kan vi byde på anmeldelser af InterContinental San Francisco og InterContinental Monterey.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *