IHG åbner hotel nummer 1.000

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Åbningen af det luksuriøse InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort i Vietnam fandt sted for nylig. IHG fejrer dermed åbningen af det 1000. hotel i Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika. Dette er en stor milepæl i den internationale hotelgruppens vækstplaner.

Fremtidsplaner

InterContinental Hotels Group (IHG) har en stærk tilstedeværelse i 71 lande i EMEA-regionen (Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika). Der står også en del udvidelse på agendaen. I de næste 3-5 år vil ikke mindre end 321 hotel blive bygget under IHG’s flag. Med dette er der mere end 64.000 værelser til rådighed.

Investeringer vil også blive foretaget i Storbritanien. Hotelgruppen ønsker at blive den største i kategorien af 4 og 5-stjernede hoteller. Købet af Regent Hotels & Resorts vil helt sikkert bidrage til dette. Porteføljen af alle luksusmærker udvides.

InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort
Det nye InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort

Nyt mærke: voco

IHG svarer også på udviklingen på hotelmarkedet. For eksempel åbnes en ny kæde i det højere segment. Dette nye mærke hedder ‘voco’. IHG planlægger at bygge mere end 200 af disse hoteller i løbet af de næste ti år. Det første voco hotel vil blive åbnet i slutningen af 2018 i Surfers Paradise, Australien.

Anmeldelser

InsideFlyer har besøgt et antal InterContinental hoteller. Du kan f.eks. læse om InterContinental Times Square i New York, eller lidt tættere på hjemmefronten InterContinental Berlin og InterContinental London – The O2, eller hvis du skal på tur i Californien, kan vi byde på anmeldelser af InterContinental San Francisco og InterContinental Monterey.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *