Anmeldelse: Vinga Lounge i Göteborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Göteborg Landvetter lufthavnen ved Göteborg, er Sveriges næststørste lufthavn. Lufthavnen huser både en SAS lounge, og derudover huser den en lounge som handlingsselskabet Menzies har. Vinga Lounge er navnet og InsideFlyer har nu givet denne lounge en test.

Som skrevet i dette rejsebrev, fra en tur Sverige rundt med Ryanair for 118kr. Ja så blev der under et ophold i Göteborg også testet den ene af lufthavnens 2 lounges. Vinga Lounge.

Receptionen i Vinga Lounge: Foto: André Jørgensen

Ved ankomst i Vinga Lounge, bliver man mødt af en receptionist, der spørger om man loungen er inkluderet i ens billet(Ved rejse ved nogle selskaber på en dyrere klasse). Eller om man er pay in. I mit tilfælde, fordi Ryanair ikke har aftaler med nogle lounges, så var det naturligvis et “Pay in”. og prisen er 300 SEK, men denne pris er så uden tidsbegrænsning og indtil dit fly afgår.

Beliggenhed

Selve loungen, er beliggende skråt over for lufthavnens Duty free shop, og overfor lufthavnens busgate, gate 18, samt lige ved siden af hvor SAS også har deres lounge.

Göteborg Landvetter lufthavn MAP. Loungen er den røde prik til venstre: Foto: Screenshot fra Swedavia

Loungens faciliteter

Selve loungen, er rar og lys, og med venligt personale. Loungen byder på arbejdsstationer, så man kan arbejde i fred, sofaer, restaurant område, stikkontakter ved næsten hvert område hvor man kan side ned og en fantastisk udsigt udover Runway hvor man kan se flytrafikken i lufthavnen udfolde sig.

Forplejning i loungen

Forplejningen i loungen består i morgentimerne af traditionel svensk morgenmad, frisk frugt, og mulighed for varme som kolde drikke af forskellige kendte som mindre kendte mærker.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Forholdsvis billig walkinprice
+ God udsigt til flyene, samt lufthavnsoperationerne
+ Lys og behagelig
+ Forplejningen har hvad der behøves

Cons

- Manglende toilet i selve loungen, dette forfindes dog lige ude foran
- Intet separat lounge wifi. Du nødt til at benytte lufthavnens public wifi

Komfort

Mad/drikke

Service

Plads

Generel Vurdering

Konklusion

Den overordnede konklusion på denne lounge er at den har minimumskriterierne for hvad en lounge bør tilbyde. Loungen mangler dog separate toiletter, i forhold til alle de andre passagerer i lufthavnen, men udvalget i buffeten, og af drikkevare er der ikke meget man kan sætte en finger på. I forhold til Walk-in price, kunne denne, i betragtning til produktet godt sættes små 50SEK ned.

3.3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *