Anmeldelse: JetBlues nye “Shuttle-flyvninger” mellem Boston og New York City

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Denne morgen hoppede jeg på JetBlues nye version af Boston-New York ruten. Og denne anmeldelse er formentlig den korteste i historien, eftersom det meste af turen nærmest fandt sted i lufthavnen, især på Boston-siden. Velkommen til den nye shuttle i JetBlue-version.

use-onboard-e1479245602732

Få ruter har lidt så meget af nedskæringer blandt flyselskaberne som de korte rute-ture. Det gælder især ruten Boston-New York. I de “gode gamle dage” var disse afgange flyselskabernes store stolthed. Over middel service til forretnings-rejsende, der i princippet nærmest kunne komme til lufthavnen og boarde et fly. Hvis flyet var fyldt op, så rullede et nyt frem, og der blev indsat en ekstra afgang. Ruteforbindelserne var så prestigefyldte, at det nærmest var vejen til at blive præsident.

Men som flyselskaberne og kunderne begyndte at fortrænge til andre rejsemønstre, så faldt standarden på flyvningerne også. Jovist, du kan fortsat få en bagel om bord. Men du kan også ende ombord på et nærmest klaustrofobisk regional-jetfly.

JetBlues rute er en shuttle bus for “os rejsende” (det er min mening – ikke JetBlues). Selskabet har ikke helt de samme bekvemmeligheder som andre, men i det mindste tilbyder de nogle få bekvemmeligheder til deres forretningsrejsende:

  • Fri kaffe før, under og efter rejsen.
  • Vin og øl om bord på rejsen.
  • Gratis WiFi om bord.
  • Servering af en Simit+Smith

Jo, stort set alle JetBlues flyvninger tilbyder fri internet, men øl om morgenen? Hvor kan du ellers få dette? Og jo, en Simit+Smith er en blanding af en bagel og en pretzel i følge med en øl.

bagel-e1479246950930

Om bord på flyet – ja, så mærker du ikke andet end den gratis alkohol. Men med en flytid på 45 minutter, hvad behøver du så mere?

Men her kommer så den bedste del: JetBlue har priser så lave som 240 kroner one-way. Og fordi selskabet tilbyder dette, så skal alle de smarte drenge i klassen efterligne. Faktisk har American billetpriser ned til 428 kroner for en tur-retur mellem Boston og New York.

Tiden med milage-runs er måske ovre, men hvis du skal bruge nogle få segmenter eller elite miles, så kan det her være turen.

Ulemperne

Der er faktisk kun én ulempe ved turen, og det er i New York. Flyet ankommer (eller afgår) fra A-fingeren i Terminal B i La Guardia. Du er tilgivet, hvis du faktisk ikke vidste at der var en B-finger, så isoleret som den ligger. Og når Au Bon Pain kvalificerer sig som “fine dining”, så ved du at stedet trænger til et løft.

Men hvis terminalen er det værste, du kan sige om en flyvning, så er det ikke så ringe endda. Nyd din billige tur til New York med den nye JetBlue rute!

 

Artiklen er skrevet af Mike Friedman på InsideFlyer.com

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *