Anmeldelse: My Lounge, London Gatwick South Terminal

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der findes mange forskellige lounges i Gatwick South Terminal. Jeg har før besøgt flere af dem, herunder No1 Lounge som er en fin lounge, der dog ofte er meget overfyldt. Herudover findes der Club Rooms som er langt mere luksuriøse, men også meget dyrere.

Valget faldt derfor på lounge “My Lounge”. Flyver man med Norwegian på en PremiumFlex billet eller er man indehaver af et Dragonpass, har man altid adgang til denne lounge. Jeg skulle dog flyve med British Airways til Amsterdam og betalte derfor 15 GBP online – ca. 130 Dkk (Jeg benyttede mig af en aftale fra Virgin Atlantic Flying Club).

My Lounge I London Gatwick South Terminal

My Lounge i Gatwick South ligger på første sal. Følg blot skiltene til My Lounge. Indgangen er ved slutningen af en lang korridor. Ved indgangen er der ingen modtagelse, men en vært stod klar og min reservation blev hurtigt verificeret.

Når man først er inde, er loungen slet ikke så stor. Indretningen er dog meget hjemlig og den mindede mig lidt om Cathay Pacific-loungerne.

Fokus er på fælles siddepladser. Langs vinduet er der siddepladser med et begrænset udsyn.

Da jeg ankom lidt før middag var det allerede godt fyldt op i loungen og jo længere hen på dagen vi kom, jo flere mennesker ankom der. Omkring kl. 14 der der dog en del afgange og herefter blev loungen tømt en del.
Wifi’et i loungen fungerede også rigtig fint.

Mad & drikkevarer

Udvalget af mad i loungen var meget dårligt. Man kunne få tre slags kager og ellers var der et lille udvalg af varme retter, hvor menuen stod på en form for kartoffel, pulled pork og bønner.
Der var ingen snacks, chips eller noget andet.

Udvalget af drikkevarer var mere acceptabelt. Der var to forskellige øl på fad og herudover var der vin samt de sædvanlige former for spiritus, juice og sodavand.

Alt i alt var det fint at tilbringe et par timer i lounge i forhold til at sidde ude i terminalen. Loungen er dog ikke en særlig spændende lounge og den er helt klart rettet mod fritidsrejsende. Især fordi der f.eks. var en stor mangel på stikkontakter til computere, telefoner og andet, som ofte findes i de større lounges.

Når det så er sagt, så kan jeg ikke klage når prisen heller ikke er højere. Der er dog langt flere muligheder for mad i No1. Lounge – herudover mulighed for bestilling af mad – men dette afspejles især også i prisen.

Tak til Ralph fra Insideflyer.nl for artiklen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *