Marriott Bonvoy: Gratis overnatning til nye medlemmer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nye medlemmer af Marriott Bonvoy kan i øjeblikket få en gratis overnatning på et Marriott hotel. Du skal blot melde dig ind via denne side og have to betalte ophold inden 28. juni 2020.

Dette spændende tilbud eksisterede allerede i det tidligere Marriott Rewards program (altså før fusionen med Sheratons program). Nu kan nye medlemmer af loyalitetsprogrammet Marriott Bonvoy atter få glæde af kampagnen.

Gratis overnatning til nye medlemmer

Princippet for kampagnen er meget enkel: For at få den gratis overnatning skal du registrere dig hos Marriott Bonvoy via kampagnens hjemmeside:

Inden 28. juni 2020 skal du have to betalte ophold på et hotel i Marriott-porteføljen. Du modtager derefter et certifikat, der giver dig et gratis ophold på Marriott Bonvoy-hoteller i kategori 1 til 4. Du har et år til at indløse certifikatet.

Bemærk: Hvis du allerede i dag er medlem af Marriott Bonvoy, kan du naturligvis ikke bruge denne kampagne ved at melde dig ind igen.

Gekko House Frankfurt, Tribute Portfolio

Her kan du finde hotellerne. Brug søgefunktionen, så du kan finde et hotel, der passer til dine ønsker. Du kan eksempelvis bruge dine overnatninger på disse hoteller, som vi tidligere har anmeldt på InsideFlyer:

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig offentliggjort på vores tyske søsterside, www.insideflyer.de

Forsidefoto: © Marriott InternationalHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *