Få 5.000 bonuspoint: Meld dig ind i Hilton Honors

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du ikke er medlem af Hilton Honors, vil hotelkæden nu lokke dig med 5000 ekstra bonuspoint, hvis du tilmelder dig og tager to ophold.

Somme tider kan man falde over kampagner, der belønner nye medlemmer i hotellers og flyselskabers loyalitetsprogrammer. Vi har for nyligt skrevet om Marriott Bonvoys lokkemad til nye medlemmer. Nu er turen så kommet til Hilton Honors.

Hilton Hotels loyalitetsprogram Hilton Honors tilbyder nu nye medlemmer 5.000 velkomstpoint efter to ophold. Hvis du endnu ikke er medlem og planlægger et ophold på et af hotellerne i programmet, får du nu et ekstra incitament for at tilmelde dig.

Betingelser

Der er meget enkle betingelser for at optjene velkomstbonussen. Du får 2000 point efter dit første ophold og yderligere 3000 point efter dit andet ophold. Som sædvanligt gælder det kun for reservationer der er foretaget hos Hilton. Du får altså ikke velkomstbonussen for reservationer gennem eksempelvis rejsebureauers portaler på internettet.

Hvis du vil drage fordel af tilbudet, har du relativ god tid. Fristen for at melde dig ind er 31. december 2020 og det andet ophold skal være afsluttet 6 måneder efter registrering.

Du kan finde den samlede oversigt med alle betingelser og blive medlem på Hiltons hjemmeside.

Hvad er det værd?

De 5.000 bonuspoint fra Hilton Honors kan ikke betegnes som en stor gave. Afhængig af hvordan du bruger pointene har de en værdi på 130-175 kroner. Når det er sagt, er det stadig et dejligt incitament at tilmelde dig og begynde at samle point – specielt hvis du allerede har planlagt et par ophold på et af de hoteller, der er med i loyalitetsprogrammet Hilton Honors. Husk også at tilmelde dig den igangværende Points Unlimited-kampagne, hvor du optjener 2.000 ekstra point på hvert ophold + 10.000 point efter 10 overnatninger. Denne kampagne er åben for alle medlemmer.

Ønsker du at vide mere om Hilton Honors, finder du mange oplysninger i den officielle Hilton Honors-tråd på vores forum.

Denne artikel er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelige skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside www.insideflyer.no

Foto: Hilton

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *