Rejse Deal: Oneworld Business Class til USA fra 7213 kr!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Er du villig til at tage en lille omvej, er det lige nu muligt at få en rigtig god deal med oneworld på business class til USA.

Med afgang fra Paris finder vi i øjeblikket meget gode priser på mange destinationer i USA. Flyvningerne foretages af oneworld-medlemmerne British Airways, Iberia, American Airlines og Finnair. Der ser ikke ud til at være nogen begrænsninger på rejsedatoer, udover at du skal booke mindst 50 dage før afrejse for at få de bedste priser. Med hensyn til pris ser det ud til, at de bedste afgangsdage er tirsdag, onsdag og torsdag.

Vi har ingen oplysninger om hvor længe tilbuddet vil vare, så forvent at det forsvinder hurtigt

Oneworld Business Class til USA

Vi har brugt Google Flights og Momondo til at finde de bedste priser. Bemærk, at afgangslufthavn både kan være Paris Orly og Paris Charles De Gaulle.

Vi har taget udgangspunkt i afrejse fra Paris d. 12/05/20 og hjemrejse d. 18/05/20.

PhiladelphiaFra 7755,-
BostonFra 7213,-
ChicagoFra 7293,-
New YorkFra 7636,-
Washington DCFra 7347,-
DallasFra 8763,-
MiamiFra 8669,-
Los AngelesFra 10 093,-
San FranciscoFra 10 858,-
SeattleFra 10 310,-
Las VegasFra 10 264,-

Priserne er som sagt med afgang fra Paris, hvilket giver dig en ekstra flyvning til Paris samt et ekstra stop på vejen. De fleste langdistanceflyvninger afgår fra London, Madrid eller Helsinki, hvilket giver dig i alt to stop på vejen, hvis du starter i for eksempel København.

En t/r billet til Paris med f.eks. SAS, Norwegian eller Air France kan fås for lige omkring 1000 kr.

Bonuspoint

På alle turene er der mulighed for optjening af point til bonusprogrammer hos et hvilket som helst oneworld selskab.

Hvis du med flyver British Airways eller Iberia, giver et medlemskab hos enten British Airways Executive Club eller Iberia Plus sandsynligvis den bedste optjening.

En returflyvning til USA med ét stop giver dig ca. 360 Tier Points samt et antal Avios afhængigt af turens rute og din status hos flyselskabet. Du kan bruge British Airways Avios beregner til at se hvor mange point du optjener på turen.

Hvis du samler point i Qatar Airways Privilege Club, kan du bruge Qcalculator til at se, hvor mange Qmiles og Qpoints du optjener.

Hvilken Business Class er bedst?

Hvis du har mulighed for at vælge British Airways Club Suites, ville jeg 100% gøre det. Dog har alle flyselskaberne nogle gode Business Class produkter med f.eks. sæder der kan ligges helt ned.

Forsidebillede: Pexels / PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *