Qatar Airways har nu åbnet deres nye lounge i Singapore

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways har nu officielt åbnet deres nye Premium Lounge i Singapore Changi, terminal 1.

På nuværende tidspunkt er der på ingen måde mangel, på One-World lounges i Singapore, men vi siger da ikke nej til endnu en.
Qatar Airways har nemlig nu officielt åbnet deres nye lounge i Singapore Changi, terminal 1.

Den nye premium-lounge tilbyder meget eksklusivt interiør og en fantastisk indretning. Og har man besøgt Qatar Airways Flagship Lounge i Doha, vil man hurtigt kunne genkende flere ting i den nyåbnede lounge i Singapore.

Vi er utrolig glade for, at have åbnet vores nyeste International Premium Lounge i Singapore Changi Lufthavn. Designet er inspireret af moderne arabisk arkitektur og afspejler Qatar Airways. Qatar Airways har allerede sat standarden for branchen med vores prisvindende Qsuite-Business class. Nu vil vi sætte en ny standard for Business Class-loungen og sikre, at oplevelsen på jorden er i tråd med vores fem-stjernede oplevelse i luften.

Akbar Al Baker, Administrerende direktør Qatar Airways

Singapore er Qatar Airways femte internationale Premium Lounge. Udover Singapore, har Qatar Airways også lounges i London, Paris, Beirut og Bangkok.

Kun adgang for Qatar Airways Business Class

Den nye lounge er 700 kvadratmeter og har plads til 85 gæster. Det lyder måske ikke af meget, men som de andre Qatar Airways premium-lounger er loungen kun åbent for Qatar Airways egne Business Class passagerer. Loungen er åben hver dag fra 07:30 til 02:00.

Loungen tilbyder flere forskellige siddepladser, der er egnede til enten at arbejde, slappe af, spise eller nyde en cocktail, mens du venter på din afgang.

Mad og drikke i topklasse

Qatar Airways nye Premium Lounge tilbyder også mad af en førsteklasses kulinarisk standard og er udstyret med et komplet køkken samt en à la carte-restaurant. Derudover har loungen en buffet med en international menu.

En fem-stjernet loungeoplevelse suppleres med en betjent bar.

Hos InsideFlyer ser vi frem til at prøve den nye lounge og vores kollegaer fra Insideflyer.no har planlagt et besøg her allerede i næste uge. Vi vender tilbage med en fuld gennemgang af, hvad den nye lounge har at tilbyde.

Oplev Doha med Qatar Airways Privilege Club

Når du flyver med Qatar Airways, tjener du Qmiles og Qpoints i bonusprogrammet Privilege Club. Qpoints giver dig et højere medlemsniveau i programmet mens Qmiles kan bruges til at købe bonusrejser.

Indtjeningen varierer med billetklasse og dit medlemsniveau i Privilege Club. For at finde ud af, hvor mange point du optjener, kan du bruge Qcalculator, som viser dig, hvor mange point du tjener på turen. Hvis du ikke er medlem af Privilege Club, kan du tilmelde dig her.

Doha.
Foto: Gustav Brandt / PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *