Anmeldelse: Niranta Airport Transit Hotel & Lounge, Mumbai

Niranta Airport Transit Hotel & Lounge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fornyeligt skulle jeg til en konference som blev afholdt i Hyderabad i Indien. Rejsen endte at blive en større oplevelse, selv for en garvet rejsende. Efter morgenfly fra København til Paris CDG og videre til Mumbai (BOM) med ankomst omkring midnat, tilbragt jeg en lang layover i Niranta Airport Transit Hotel & Lounge.

  1. Introduktion, booking og visum.
  2. Air France København til Paris CDG på Business class.
  3. Air France Paris CDG til Mumbai (BOM) på Business class.
  4. Transfer hotel Niranta, Mumbai Airport (Denne artikel).
  5. Air India indenrigs Mumbai til Hyderabad på Business class.
  6. Novotel Hyderabad International Convention Center (HICC)
  7. Turen hjem.

Ankomst til Indien

Efter mange timer i den samme stol, var det en frisk men velkommen gåtur fra vores ankomstgate til immigrationen. Klokken var blevet midnat lokaltid og mit næste fly skulle afgå kl. 06:15 om morgenen, så det vigtigste var at finde en seng hurtigst muligt. Eftersom der ikke var blevet delt immigrationsformularer ud på flyet, skulle det klares inden jeg stillede mig i køen. Top Tip fra en hyppig rejsende: hav altid en kuglepen i håndbagagen!

Niranta Airport Transit Hotel & Lounge

I modsætning til visumansøgningen var formularen til immigrationen ret kort og klaret på 2 minuter. Herefter fik jeg stillet bekendskab med den fantastiske skiltning på lufthavnen i Mumbai. Jeg endte en 5-6 gange det forkerte sted eller i den forkerte kø de to gange jeg skulle igennem lufthavnen, det er lige før at det ville have været nemmere hvis de fjernede skiltene helt!

Jeg følgte skiltene for e-Visa, som jeg jo havde ansøgt og fået hjemmefra, men endte i køen for domestic transfer og blev hurtig sendt min vej igen. Det viste sig at jeg skulle tage køen for Visum on Arrival, hvilket jo ikke passede, men den var god nok. Køen så lang ud, men flyttede sig ret hurtigt og tog ikke mere end 10 minuter.

Immigrationen ender i tax-free butikken, som gør alt for at man ikke kan komme hurtig igennem, men ikke ret langt efter kunne jeg hilse på min kuffert igen. Der blev taget stikprøver ved udgangen, men den slap for en tur igennem X-ray. Herefter fulgte jeg skiltene for Domestic Transfer. Rundt om hjørnet var der en lang kø til Jet Airways, men her var det godt jeg var blevet booket om, så jeg gik videre til Air India hvor der kun var en foran. Kufferten blev hurtig checked ind, jeg fik udleveret en loungeinvitation og jeg var på vej til min seng.

Niranta Airport Transit Hotel & Lounge

Niranta Airport Transit Hotel & Lounge

Det var nemt at finde udgangen, men derefter var der ikke til at se nogen skilte til hotellet. Heldigvis går der mange medarbejdere rundt i terminalen og de er meget venlige at hjælpe fortabte passagerer. En trappe ned og en kort gåtur og jeg var i receptionen. Check ind var hurtig og der blev fint forklaret om alle faciliteter, som jeg ikke ville have tid til at benytte mig af. Værelserne kan bookes per time eller en hel dag. Selvom jeg skulle være der få timer, var prisen alligevel det samme som en for en hel dag, i hvert fald med det tilbud jeg fandt på hotels.com. Så kan man lige så godt spare lidt op til næste Reward Night.

Værelset

Niranta Airport Transit Hotel & Lounge

Jeg havde bestilt et standard værelse med en queen-size seng. Indgangen var i mørk træ med et skab til venstre og badeværelse til højre. Værelset var omkring 25 kvadratmeter, hvor sengen fyldte de fleste. Det første man lægger mærke til et et kæmpe spejl bag sengen. Ikke min stil, men jeg var der trods alt for at have øjnene lukket.

Niranta Airport Transit Hotel & Lounge

På skrivebordet var der et udvalg af snacks, og mulighed for at lave kaffe, te og suppe.

Niranta Airport Transit Hotel & Lounge

Minibaren havde det nødvendige for et kortophold.

Niranta Airport Transit Hotel & Lounge

På natbordet var der også sørget for lidt vand til natten.

Niranta Airport Transit Hotel & Lounge

Internationale strømstik samt USB-udtag var der også rigeligt af. Fjernsynet var noget af det største jeg har set på et hotelværelse.

Badeværelse

Niranta Airport Transit Hotel & Lounge

Badeværelset var også præget af store spejle. Der var en håndvask, hårtørrer, en god mængde håndklæder, og nogle engangstoiletartikler.

Niranta Airport Transit Hotel & Lounge

Der var en indbygget brusekabine med regnbruser og et løst brusehovede. Shampoo var i små flasker. Der var god tryk på vandet, men desværre lukkede døren ikke helt tæt, så hele gulvet på badeværelset blev oversvømmet.

Alt i alt et rigtig fint værelse til de 5 timer jeg skulle tilbringe der. Desværre var væggene til naboværelser og gangen ret tynde, så det er nødvendigt med ørepropper eftersom der altid vil være trafik på gangen i et transithotel. Jeg fik aldrig det gratis wifi til at virke, men jeg havde egentlig heller ikke tid til at læse mail eller nyheder, så jeg gav også hurtig op. Jeg havde ikke mulighed for at prøve morgenmad eller alle de andre faciliteter udenfor værelset. Jeg kom for at få lidt søvn, og det fik jeg.

Hovedbillede fra hotellets hjemmeside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Hotel direkte i terminalen
+ Overkommelig pris, også på timebasis
+ Veludstyret og forsynet for et kort ophold

Cons

- Wifi svært at logge på
- Lydhør, larm fra gangen

Service

Lokation

Værelse

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Rigtig fin mulighed for at få lidt søvn på en lang layover om natten. Værelserne er veludstyret og forsynet, så man kommer ikke til at mangle noget på et kort ophold. Væggene er ret tynde, men ikke noget et par ørepropper ikke kan klare.

4.9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *