Anmeldelse: Novotel Panama City

Novotel Panama City

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter jeg under min United status challenge i oktober 2016 var ankommet til Aeropuerto Internacional de Tocumen, tog jeg en minibus til midtbyen. Jeg havde nemlig bestilt et værelse på Novotel Panama City til €50 om dagen, inklusiv morgenmad.

Busstationen er omkring 10 minutters gåafstand fra lufthavnen. Efter en køretur på omkring tre kvarter, som kostede kun €1, ankom jeg til centrum af Panama City. Så skulle jeg bare finde Novotel Panama City.

Lokation

Hotellet befinder sig på to minutters gåafstand fra metrostationen Via Argentina. Med den nye metro, er du hurtig i business distrikten, med skyskrabere og casinoer. Med metroen er du også hurtig på busstationen og Casco Viejo, det gamle bymidte, som helt klart er et besøg værd.

Check ind

Ankommet til receptionen, var det med det samme min tur. Jeg viste mit pas og mit Le Club Accor Platinum kort. Receptionisten var meget snaksaglig og syntes det var sjovt at en hollænder besøgte Panama. Efter at have snakket sammen i omkring 10 minutter, med mange komplimenter om hvor godt jeg talte spansk (jeg har bl.a. læst spansk), fik jeg at vide at jeg var opgraderet til en fantastisk suite! Det var sent på aftenen, så jeg besluttede mig for at gå i seng med det samme og udforske junglen i morgen. Jeg ville derfor også først nyde min velkomstdrink om eftermiddagen dagen after. I lobbyen var der en bar, et computerhjørne, og et antal sofahjørner.

Novotel Panama City
Lobby med sofahjørne

Suite

Jeg havde en suite på hotellets 3. sal. Da jeg dagen efter kom tilbage fra min udflugt, blev der kort efter ringet på døren af min suite. Jeg åbnede nysgerrig døren og så at det var nogen fra roomservice. Han spurgte om jeg var tilfreds med mit ophold, som jeg gav et positivt svar på. Han havde også taget en dejlig cocktail med til mig. Han ønskede mig en behagelig fortsættelse af mit ophold.

Novotel Panama City
Husets cocktail, som jeg fik som gave i min suite

Efter denne cocktail, inspicerede jeg min suite nærmere. Der var tydelig forskel mellem stuen og soveværelset. Døren kunne lukkes helt. Derfor var der også to fjernsyn i suiten.

Novotel Panama City
Suiten bestod tydeligvis af en stuen og et separat soveværelse

I stuen stod en ikke alt for komfortabel sofa og jeg havde udsigt på et par lejlighedskomplekser.

Novotel Panama City
Sofa og udsigt fra suiten

Udover kaffe- og tefaciliteter, var der også et brandskab og en minibar. Den var, i modsætning til suiter i andre Novoteller, ikke gratis.

Novotel Panama City
Kaffe, te, brandskab og minibar

I soveværelset var der en dobbeltseng med indbygget belysning. På begge sider af sengen var der en læselampe. Der var også en telefon og tilpas mange stikkontakter.

Novotel Panama City
Dobbeltsengen i min suite

Sengen havde udsigt på nogle bygninger i Panama City. De tykke gardiner gjorde værelset fint mørkt om natten.

Novotel Panama City
Min udsigt da jeg vågnede om morgenen

Badeværelse

Jeg syntes at badeværelset skuffede lidt. Der var ingen badekar, som jeg syntes er et minus for en suite. Jeg syntes også at indretningen var ret kedelig. Der var dog et stort spejl ved håndvasken.

Novotel Panama City
Håndvask med stort spejl

Derudover var der en god, men lille, vandfaldsbrusebad, hvor man skulle vente på varmt vand i lang tid. Der var også mange håndklæder.

Novotel Panama City
Vandfaldsbrusebad

Faciliteter

Der er en parkeringskælder i hotellet. På første sal er der også en restaurant, hvor du kan få diverse retter. Jeg valgte en kødret med argentisk rødvin. Som dessert tog jeg en sorbetis. Det var mærkværdig at jeg skulle betale direkte i restauranten, og dermed ikke optjente Le Club Accor point. Jeg er vandt til at betale det samlede beløb ved check out på Novotel hoteller. Jeg kunne i øvrigt godt lide indretningen på restauranten og selve maden.

Novotel Panama City
Kødret med argentisk vin
Novotel Panama City
Sorbetis til dessert

Morgenmad

Morgenmad er hver dag fra kl. 6:30 til kl. 10:00 i den samme restaurant. Jeg syntes udvalget var lidt skuffende. Man kunne blandt andet vælge mellem spejlæg eller røræg, der er frisk frugt og ellers nok til at starte dagen på. På grund af travlheden, har jeg ikke taget nogen billeder her.

Konklusion

Generelt er jeg meget tilfreds over mig ophold på Novotel Panama City. Gennem min platinum status, fik jeg en opgradering til en flot suite, inklusiv velkomstdrink på huset. Badeværelset har ingen badekar, som er lidt mærkelig for en suite. Restauranten har rigeligt med retter og morgenmaden var også tilpas. De vigtigste seværdigheder og business centrum kan nemt nåes indenfor en halv time med metroen. Hvis jeg i fremtiden skulle komme tilbage til Panama City, vil jeg helt klart overveje dette hotel igen. Jeg har dog sat mig selv den udfordring at besøge så mange hoteller som muligt og der er Panama et godt sted. Der er nemlig en hel del prisbillige hoteller i Panama, for eksempel et par flotte Hilton hoteller.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Goffe de Boer fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Prisbilligt hotel
- Godt udvalg i restauranten
- Anerkendelse som platinum medlem
- God lokation

Cons

- Ingen badekar
- Morgenmaden kunne være bedre

Service

Lokation

Værelse

Faciliteter

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Jeg kan klart anbefale Novotel Panama City. Med metroen er du hurtig på de vigtigste steder i byen. Det er et godt, prisbilligt hotel, men morgenmaden kunne være bedre.

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *