Anmeldelse: Sheraton Bahrain Hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Starwood Hotels and Resorts Worldwide har tre hoteller i Bahrain; men af de tre tilbød Sheraton Bahrain Hotel i Manama den laveste pris på de datoer jeg rejste – selvom de to andre hoteller ofte er med i den ugentlige SPG Hot Escapes kampagne.

Selvom jeg brugte uger på at lede, var Sheraton Bahrain Hotel kun en del af Hotel Escapes kampagnen efter mit ophold, og endda til en markant lavere pris end hvad jeg betalte. Typisk!

Beliggenhed og ankomst

Jeg ankom til hotellet fra den internationale lufthavn, som ligger knap 9km væk, eller cirka 15 minutter i bil. Det første der slog mig var, at arkitekturen virker noget forældet. Omgivelserne var dog pæne og velholdte.

Jeg kørte min lejebil op ad bakken hvor hotellet troner. Underligt nok så jeg ikke andre bakker overhovedet i Bahrain. Parkering er gratis for hotellets gæster og den venlige parkeringsvagt gav mig en billet jeg kunne lægge i forruden.

Fremfor en lang skranke, er der flere individuelle borde hvor gæster kan tjekke ind. Personalet var venlige og smilende. Jeg fik mit plastik nøglekort og fortsatte mod elevatoren.

Da jeg kom ud af elevatoren blev jeg noget overrasket over, at se fotografier med motiver fra New York på væggene på den etage hvor mit værelse var placeret.

Fotografierne var sådan set pæne nok, men fotografier af nogle af de usædvanlige bygninger der findes i Manama, havde efter min mening været et bedre valg. Jeg trak blot på skuldrene og fortsatte mod mit værelse.

Værelset

Værelset virkede en kende mindre end jeg havde forventet – af en eller anden grund føltes det lidt kompakt – men det var rent og flot udstyret. Der var et standard skrivebords område med et fladskærms TV. En fin detalje var at stikontakterne var af den universelle slags, hvilket betyder at gæster fra stort set hele kloden, kan bruge dem uden en adapter.

Der findes også en minibar placeret overfor badeværelset når man går ind i værelset gennem den korte gang.

Da jeg rejste til Bahrain havde jeg ingen status i Starwood Preferred Guest programmet, så jeg havde ingen forventninger om at få mere end et standard værelse og det var netop hvad jeg fik. Hotellet havde dog sørget for en lille overraskelse i form af en frugt platte med banan, appelsin, æbler og vindruer. Og der ventede to flasker gratis vand på natbordet mellem de to komfortable Sweet Sleeper senge.

I skabet fandtes blandt andet morgenkåber, strygejern og -bræt og et pengeskab. Meget fint.

Jeg rejste i gummisko, så jeg havde ingen grund til at benytte mig af hotellets gratis skopudsnings service. Jeg kan godt lide når hoteller tilbyder futter, så kan jeg tage mine sko af og gå rundt i værelset uden at få beskidte tæer eller strømper. Gulve på hotelværelser er aldrig helt rene.

Gratis WIFI gjorde det let at komme online.

Badeværelset

Badeværelset havde rigeligt med håndklæder og var fint udstyret med sæber, shampo og cremer. Derudover var det ikke noget særligt.

Normalt lykkes det mig at holde mig ude af de billeder jeg tager af hotelværelser, men placeringen af spejlene i badeværelset gjorde det umuligt i dette tilfælde.


Udsigten

Udsigten fra mit værelset var absolut ikke den bedste jeg har oplevet fra et hotelværelse, men trods alt heller ikke den værste.

Hotel bygningen er designet med ret smalle vinduer. Efter min mening resultere det i at for lidt dagslys slipper ind i værelserne.

Konklusion

Jeg spiste ikke i nogen af hotellets fem restauranter under mit ophold, så jeg kan ikke kommentere på maden. Jeg brugte heller ikke fitness faciliteterne eller poolen – begge dele koster tilsyneladende et gebyr.

Værelset kostede 60 Bahrain dinarer per nat, hvilket svare til cirka DKK 1.100, men når et service gebyr på 15%, svarende til 9 dinarer, samt et regerings gebyr på 5,75% lægges på regningen, så ender prisen per nat på 72,45 Bahrain dinarer. En endelig pris på godt DKK 1.300 per nat, synes jeg ikke helt står mål med det værelse jeg boede i. På den anden side er hotelophold i Bahrain ikke en billig affære.

Jeg har ingen anelse om hvad jeg fik for ovennævnte service gebyr. Det mindede mest af alt om et resort fee, og jeg afskyr resort fees. Måske gebyret dækkede over gratis WIFI, eller min frugt platte. Måske det gav gratis skopudsning eller gratis parkering. Jeg ved det simpelthen ikke.

Uanset hvad, hvis du befinder dig i Manama, som er hovedstaden i Bahrain, så overvej et ophold på Sheraton Bahrain Hotel. Det ligger bekvemt i kort afstand fra lufthavnen og centrum. Hotellet er koblet sammen med Moda Mall, hvor det muligt at købe den seneste mode og andre luksus goder.

Hvis du foretrækker en billigere shopping oplevelse, kan du overveje at besøge den lokale souq – men forvent ikke at finde noget der er Made in Bahrain.

Mit ophold var fint og begivenhedsløst, men der var heller ikke noget ekstraordinært over det.

Sheraton Bahrain Hotel
6 Palace Avenue
Post Office Box 30
Manama, Bahrain
Tlf.: (973)(17) 533533
Fax: (973)(17) 534069
Mail: [email protected]

 

Oprindeligt udgivet af Brian Cohen på InsideFlyer.comHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Komfortabel seng
- Rent og veludstyret værelse
- Velkomstgave i form af frugt platte
- Beliggende tæt på lufthavn og centrum
- Venligt og hjælpsomt personale

Cons

- Ikke særlig god Value for Money
- Værelset virkede småt og kompakt
- Uforklarligt service gebyr på 15% per nat

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Var det ikke for service gebyret, ville jeg anbefale dette hotel, selvom det ikke er noget særligt. Men selv med service gebyret inkluderet, får du nok svært ved at finde en bedre deal i Bahrain.

3.8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *