Anmeldelse: Vi har besøgt Park Plaza Westminster Bridge, London

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg er netop kommet hjem efter en forlænget weekend i London. Her havde jeg fornøjelsen af, at tilbringe 3 overnatninger på Park Plaza Westminster Bridge.

Park Plaza Westminster Bridge er et 4* hotel kun få minutters gang fra Big Ben og London Eye.

Hotellet: 

Hotellet har 1019 værelser fordelt på 12 etager og hotellet tilbyder alt fra standard dobbeltværelser til store suiter med udsigt til Big Ben.
Hotellet byder dog også på mange andre ting end bare overnatningsmuligheder. Der er både indendørs pool, spa, 2 restauranter, bar og gratis Wi-Fi.
Vi ankom til hotellet omkring kl. 13, men da check-ind først starter kl. 14, var vores værelse ikke klar. Receptionisten snakkede en smule dansk – hvilket gjorde vi hurtigt faldt i snak og hun spurgte ind til, hvorfor vi b.la. var i London. Hun sørgede også for, at vi kunne sætte vores kufferter på hotellet og så snart vores værelse var klar, ville vi modtage en sms.

 

Værelset: 
Vi havde hjemmefra booket et Superior-værelse og ved ankomst fik vi anvist værelse 1141 på 11 etage. Værelset er 26 kvm med kingsize seng, 37″ tv, badeværelse med seperat badekar, bruser og gratis toiletartikler. Vi havde udsigt til “midten” af hotellet fra vinduet og man kunne, med lidt god vilje se Big Ben fra værelset. Vores kufferter blev bragt op til værelset 5 min senere og den søde “tjener” havde derudover en lækker kage med op til værelset, da han havde hørt fra receptionen, at min kæreste havde fået turen i fødselsdagsgave.

Et par billeder fra værelset

This slideshow requires JavaScript.

og et billede af den helt fantastiske chokoladekage.

 

Beliggenhed: 
Hotellet ligger super godt placeret i centrum af London. Det tager ca. 3,5 min at gå til London Eye, ca. 6 min til Big Ben og ca. 25 min til Leichester Square. Der er nem adgang til både undergrunden og div. busser. Den nærmeste undergrund er enten Westminster eller Waterloo.

Big Ben set fra hotellets indgang

Pris: 

Vi betalte 4300 for 3 overnatninger på hotellet. Dette var inkl. stor morgenmadsbuffet alle dage.
At finde hotel i London kan være en dyr fornøjelse og selvom vi fandt hoteller der var både dyrere og billigere, faldt valget alligevel på Park Plaza Westminster Bridge. Dette især pga. placeringen. Mange af hotellerne i samme område lå langt over 5500 kr, så vi fik et godt hotel med en rigtig god placering for prisen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Beliggenheden
- Lækre værelser
- Rent og flot hotel
- Fantastisk serviceminded personale
- Morgenmad inkl. i prisen

Cons

- Wi-Fi fungere ikke super godt
- Mad/drikkevarer på hotellets er utrolig dyrt i forhold til hvis man går lige udenfor døren

Service

Beliggenhed

Værelse

Value for money

Morgenmad

Generel Vurdering

Konklusion

Har man brug for et lækkert hotel tæt på det meste i London er Park Plaza Westminster Bridge en oplagt mulighed. Hotellet har alt hvad man har brug for og beliggenheden er fantastisk. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bor på dette hotel, hvis jeg skal til London igen.

4.9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *