Apollo siger at salget af aktive ferier femdoblet, hvis man sammenligner 2022

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Antallet af rejsende, der tjekkede ind på Apollos sports- og træningsresorts i maj, steg med hele 40 pct. sammenlignet med samme periode sidste år. Generelt er salget af aktive ferier femdoblet, hvis man sammenligner med året forinden.

Flere og flere forkæler sig selv med en ferie til udlandet for at dyrke alenetid og egenomsorg – og det sætter for alvor træningsrejser på landkortet. Hos Apollo har salget af rejser til rejsearrangørens sportshoteller således slået nye rekorder siden januar, og i maj toppede salget af de aktive ferier med en stigning på hele 40 procent sammenlignet med maj sidste år.

Apollo Sports er nu vores hurtigst voksende koncept, og interessen stiger løbende hen over året og blandt alle målgrupper. Interessen er størst forår og efterår – maj og september er eftertragtede måneder – men også flere af sommerens mest bookede hoteller er rene sportshoteller. Det er en utroligt fed udvikling,

Daniel Giray, sportschef i Apollo.

I alt tilbyder rejsearrangøren ni rene Apollo Sports-hoteller, hvoraf de seks er Playitas-resorts. I løbet af året vil imponerende 100.000 gæster holde ferie og træne på et af disse. Og selvom Sverige og Danmark i øjeblikket er de største markeder, er det Norge og Finland, der står for den største stigning. I Norge er salget fordoblet i forhold til sidste år. I Finland er salget steget med imponerende 140 pct.

Kvalitet på alle niveauer

Apollos sportschef fremhæver det brede udvalg af hoteller og de mange forskellige aktiviteter på de enkelte hoteller som en af de største årsager til succesen. Alle rejsearrangørens sportshoteller henvender sig samtidigt til både eliteatleter og fitnessentusiaster, mens nogle få udvalgte også tilbyder deres eget idrætsakademi for børn i skolernes ferier.

Derudover er der ingen tvivl om, at rejsearrangørens stærke fokus på kvalitetssikring i alle led spiller en stor rolle. På Apollos Sports hoteller handler det nemlig ikke kun om at tilbyde et par holdtimer eller et fitnesscenter. Her venter altid førsteklasses faciliteter og infrastruktur, professionelle instruktører og lokalproduceret sund mad.

Der er mange rejseudbydere i dag, som tilbyder forskellige former for aktiv ferie, og ikke mindst mulighed for at kombinere afslapning med aktivitet på forskellige niveauer. Det gør vi også. Vi tilbyder fx træningslokaler og gratis holdtimer på flere af vores egne hotelkoncepter, men med Apollo Sports ville vi tage det et skridt videre. Så her er sport og motion i centrum. Det er formålet med rejsen, og det afspejler sig også i den kvalitet, man får.

Daniel Giray, sportschef i Apollo.

Foto: Apollo / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *