Ugen der gik…

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sommerens travlhed nærmer sig og kalenderen siger nu den 11. juni 2023. Vi er klar med endnu en “Ugen der gik…”

Til trods for at det er sommer nu, så ligger luftfarten jo langt fra stille. Hvad er der ellers sket i den forgangne uge udover de mange daglige artikler vi har bragt. Det kigger vi tilbage på nu i vores “Ugen der gik…”

Forsinket easyJet fly – Dukkede op i anden lufthavn end destinationen.

En passager der den 10. Maj skulle flyve fra Glasgow og til Faro i Portugal, forsvandt. Passageren var forvildet sig ombord på et fly som derimod fløj fra Glasgow og til Bristol. Det oprindelige fly endte med at blive 2 timer forsinket fra Glasgow, og den uheldige passager blev sat på et fly senere samme aften fra Bristol og til Faro.

EasyJet A319-111 (HB-JYF) landing on RWY 22 at Geneva Cointrin Airport (GVA) (Photo BongoPlanes)

easyJet har sikret slots i Dublin – Kunne det betyde en gigantisk lavpriskrig?

Vi bliver for en kort bemærkning ved netop easyJet. easyJet der konsekvent ikke har betjent det irske marked siden 2006, ændre nu holdning. easyJet har ifølge flere medier sikret sig slots i den irske hovedstad. Det faktum at easyJet har sikret sig slots i Dublin bevidner at der er en lavpriskrig under opsejling mellem easyJet fra England og Ryanair fra Irland.

FlyBondi indstillede operationer grundet valuta restriktioner

Det argentinske lavprisselskab FlyBondi er i nød. Grundet restriktioner på udenlandsk valuta i Argentina, er det argentinske lavprisselskab nødt til at grounde 2 fly i sin flåde. Selskabet kan ikke betale sine leasingomkostninger grundet restriktionerne i landet.

Czech Airlines bestiller 4 stk Airbus A220

InsideFlyer skrev tilbage i fjor at Czech Airlines ville bestille nye fly.

Nu er er ordren endelig afgivet. Czech Airlines lægger ud med at bestille 4 stk Airbus A220 fly fra Air Leasing Corporation (ALC). I forvejen har Czech Airlines 2 Airbus A320 i sin flåde.

Czech Airlines i snefækket landskab i Prag: Foto: for til brug fra wikimedia: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Airbus_A320-214,_CSA_-_Czech_Airlines_AN1963130.jpgHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *