Best Western får nyt hotel i Kristiansand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu indtræder det populære Yess Hotel Kristiansand i Best Western Hotels & Resorts voksende hotelportefølje i Skandinavien. Hotellet bliver en del af brandet Sure Hotel Collection by Best Western.

Yess Hotel Kristiansand med sine 67 moderne og komfortable værelser er centralt placeret ved den hyggelige hovedgade i Kristiansand. Hotellet ligger få minutters gang fra bus- og togstation samt færgeleje. Blandt mange oplagte besøgsmål i Kristiansand kan nævnes Aquarama, Norges største indendørs badeland og spa.

Hotellet kommer til at indgå i Sure Hotel Collection by Best Western. Den daglige leder på Yess Hotell Kristiansand, Anna Markussen fortæller:

Best Western passer godt til vores hotel, eftersom vi er vældigt optaget af at beholde Yess! som selvstændigt koncept og varemærke. Samtidigt ser vi ser værdien i at indgå i et globalt brand og derigennem kunne tilbyde vores gæster et attraktivt loyalitets-program.

Yess Hotell Kristiansand er kendt for at være blandt de mest populære hoteller i byen. Fokus er på komfort og nærværende værtskab. Søren Nystrøm, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Norge siger:

Vi er glade for at byde Anna og hendes team velkommen i familien. Der er ingen tvivl om, at dette hotel drives ambitiøst og med udgangspunkt i en god gæsteoplevelse. Med det samme man træder ind, mærker man tydeligt den positive og imødekommende atmosfære, som mange gæster roser hotellet for. Hotellet er med sin centrale placering og komfortable værelser et oplagt valg for både erhvervs- og ferierejsende.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *