Bestil bonusrejser før priserne stiger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tre selskaber i Star Alliance planlægger at sætte prisen op for bonusrejser, så det gælder om at få brugt optjente miles inden.

Flyselskaberne ændre hele tiden deres bonusprogrammer ved at sætte prisen for bonusbilletter op, samtidig med at optjeningen af bonuspoint bliver dyrere at få fat i. Dette opleves som en forringelse for kunderne og derfor er det altid vores anbefaling at du ikke gemmer dine point for lang tid, da det typisk medføre en devaluering af dine point.

SAS EuroBonus satte sidste år indtjeningen på de billigste billetter voldsomt ned. Andre selskaber vælger i stedet for at sætte prisen på bonusrejser op.

Thai Airways

Den 1. oktober 2019 ændrer Thai Airways optjeningen og prisen på bonusrejser i deres Royal Orchid Plus program. Optjeningen på de dyre billetter sættes op, mens de helt billige billetter fortsat kun giver 25 %.

En bonusrejse København-Bangkok koster 42.000 og 90.000 miles oneway med Thai i Economy og i Business.

Man kan også købe en Business Class upgrade København-Bangkok for 94.000 miles, hvis man i forvejen har en Economy billet, men til den pris får de vist ikke solgt mange.

Se de nye priser her.

Lufthansa Miles & More

Den 9. maj 2019, stiger prisen på internationale returrejser i Business Class med 7.000 miles og 12.000 miles i First Class.

På flyvninger indenfor et kontinent – med undtagelse af Europa – stiger prisen på en returrejse med 5.000 miles. Man kan for eksempel flyve fra Toronto til Los Angeles i Economy for 35.000 miles.

En “Round the World” billet stiger med 10.000 miles I Business Class og 20.000 miles i First Class.

Foruden de ovennævnte ændringer, så skal man huske at Lufthansa også opkræver et meget dyrt brændstoftillæg, som kan løbe op i adskillige tusinde kroner for en oversøisk rejse.

Se de nye priser her.

Singapore Airlines

Den 16. april 2019, stiger prisen på Kris Flyer rejser med Star Alliance partnere, mens prisen på flyvninger med Singapore Airlines er uændrede.

En returrejse i Business fra Europa til Nordamerika stiger fra 130.000 miles til 144.000 miles  en returrejse i Business fra Toronto til Los Angeles stiger fra 40.000 til 46.000 miles.

Man kan se alle priserne her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *