Billetter ikke længere fleksible som standard hos KLM og Air France

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra i dag, den 29. juni, vil der ikke længere gælde fleksible vilkår for alle billettyper bestilt hos KLM og Air France.

Nu hvor pandemien er på vej retur, vender flyselskaberne også tilbage til normalen så meget som muligt. Det betyder for eksempel, at billetbetingelserne som standard ikke længere er fleksible. KLM har over for InsideFlyer bekræftet, at de normale billetbetingelser vil gælde igen fra den 29. juni, og at standardprisen ikke længere vil være fleksibel.

Coronatiltag

Efter at corona-virussen også var nået til Europa i begyndelsen af ​​2020, gik rejsebranchen i chok. Mange fly blev holdt på jorden. Flyselskaber kunne i starten kun udføre hjemsendelsesflyvninger. Efter et stykke tid forsøgte flyselskaberne at få rejsende tilbage i flyene. Et af tiltagene var, at billetbetingelserne blev gjort så gunstige som mulige. Også hos KLM, Air France og Transavia. Afslutningen på de gunstige billetbetingelser ser nu ud til at være i sigte, hvormed de forskellige standardbetingelser vil gælde igen.

British Airways meddelte tidligere på måneden, at reservationer foretaget før 8. juni 2022 stadig falder ind under de fleksible billetbetingelser. For bookinger efter den 8. juni gælder billetbetingelserne fra før coronaudbrudet igen.

Billetbetingelser KLM og Air France

Det stod også klart, at fleksibiliteten med standardbilletbetingelserne ikke ville vare for evigt. Efter at det tidligere blev offentliggjort, at Flying Blue udfaser alle former for midlertidige lempelser, var det faktisk forventet, at KLM og Air France inden længe ville komme med en justering. Denne justering af billetbetingelserne vil gælde fra den 29. juni 2022.

Når du bestiller en billet, vil du se betingelserne for billetten. Frem til 29. juni gælder den ekstra fleksibilitet for alle billetter. Herefter gælder reglerne som anført i billetbetingelserne. Efter vores henvendelse oplyser KLM til InsideFlyer at: “Bestillinger kan ændres eller annulleres afhængigt af billetbetingelserne for den pågældende billet. De fleste billetter kan ændres i ‘Min Rejse’ via KLM-appen, via hjemmesiden eller ved hjælp af vores kundeservice. Prisjustering eller servicegebyrer kan forekomme. Hvis KLM aflyser flyvningen, kan kunderne vælge at udskyde deres rejse, anmode om fuld refusion af billetten eller modtage en voucher, som også refunderes, hvis den ikke bliver brugt.”

Fra den 29. juni kan du ikke længere falde tilbage på den ikke-refunderbare voucher, og der er ikke længere nogen ‘Book with confidence’-fordele. Hvis du stadig ønsker en fleksibel billet, vil dette koste flere penge.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Marco og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *