Book sommerferien denne weekend: Gode tilbud til Asien og Afrika

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways er ude med en ny kampange med gode priser i både Economy og Business Class. Er i flere der rejser eller rejser du med børn er der ekstra rabatter at hente, og du får dobbelt op på bonuspoeng i købet!

Qatar Airways er ude med et knaldstærkt tilbud til flere af vores favoritdestinationer i Asien og Afrika. Tilbudene gælder både Economy og Business Class, og der vanker ekstra rabater hvis i er flere der rejser sammen og for dem som rejser med børn.

Du kan også gøre et stopover i Qatar på vejen uden ekstra omkostninger, og vælge blandt mange 4- og 5-stjerners hoteller til gode priser. Har du en længere mellemlanding er det også muligt at deltage i en række aktiviteter som sightseeing eller ørkensafari

Tilbudene

Det er meget at vælge fra her, men Sydøst-Asiaen udmærker sig med specielt gode tilbud i business class, med bla. Singapore fra 13 058 og Shanghai fra 13 487. Zanzibar i Tanzania er også med fra 19 164 kroner.

DestinationEconomyBusiness
Bangkok (BKK)Fra 3 831,-Fra 13 379,-
Singapore (SIN)Fra 3 675,-Fra 13 058,-
Phuket (HKT)Fra 4 378,-Fra 13 574,-
Hanoi (HAN)Fra 3 913,-Fra 16 127,-
Doha (DOH)Fra 2 895,-Fra 14 996,-
Shanghai (PVG)Fra 3 471,-Fra 13 487,-
Manila (MNL)Fra 3 517,-Fra 15 186,-
Bali (DPS)Fra 3 547,-Fra 13 620,-
Maldivene (MLE)Fra 5 229,-Fra 19 685,-
Zanzibar (ZNZ)Fra 3 814,-Fra 19 164,-
Colombo (CMB)Fra 4 290,-Fra 17 507,-
Nairobi (NBO)Fra 3 762,-Fra 15 676,-

Du kan finde en fuldstændig oversigt over alle rejsemål og betingelser på Qatar Airways kampagneside.

Tur for to eller familieferie?

Er i flere som rejser sammen byder Qatar Airways på yderligere rabatter. Tilbudet specificerer ikke størrelsen på rabatten, men det ser ud til at være alt fra nogen hundredelapper og derop efter at spare.

Rejser du med børn under 12 år får du også op til 10% rabat udover normal rabat for børnebilletter.  

Book med mobilen og få 5% ekstra rabat

Booker du gennem Qatar Airways-appen til Android eller iPhone, eller via websiden på mobil, får du optil 5% ekstra rabat. Brug rabatkoden UPTO5OFF når du bestiller.

Dobbelte bonuspoint!

Er du medlem af Qatar Airways loyalitetsprogram Privilege Club får du i hele kampagneperioden dobbelt op på Qmiles. Qpoints giver dig højere medlemsniveau i programmet, mens Qmiles kan bruges til at købe bonusrejser med. Optjeningen varierer afhængig af billetklasse og dit medlemsniveau i Privilege Club. For at finde ud af hvor mange point du tjener kan du bruge Privilege Clubs Qcalculator. Hvis du ikke er medlem af Privilege Club, kan du tilmelde dig her

Qatar Airways er medlem af Oneworld-alliancen, som betyder at du også kan kreditere pointene til for eksempel Finnair Plus eller British Airways Executive Club. 

Qatar Airways Business Class

Qatar Airways ligger helt klart I toppen over de bedste business class-produkter vi har testet. Specielt hvis du er så heldig at opleve QSuites, som vi har testet tidligere på InsideFlyer. Vi har også testet selskabets «normale» business class i Airbus A350 og var på ingen måde misfornøjede.

Forsidefoto:  Martin Fuhrmann / PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *