Book et værelse på TWA Hotel i JFK og få en unik oplevelse

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu kan man booke et værelse på det ikoniske TWA Hotel i John F Kennedy lufthavnen i New York. Hotellet åbner den 15. maj.

I midten af TWA Hotel ligger Eero Saarinen’s ikoniske TWA Flight Center fra 1962, hvor restauranter, barer og forretninger vil åbne. To hotelvinger ligger bag den historiske bygning og indeholder 512 værelser med udsigt til startbanerne og TWA Fligth Center. TWA Fligth Center blev oprindelig bygget til det nu forsvundne Trans World Airlines, men i 2008 åbnede JetBlue en ny Terminal 5 i stedet for den originale Terminal 5.

Hotellet er det eneste hotel i JFK, som er tilgængeligt fra Air-Train, som transporterer gæster mellem terminalerne. Desuden er hotellet forbundet til Terminal 5 med Saarinen’s ikoniske rør.

Værelserne

Selv om værelserne har udsigt til startbanerne, så er de lydisoleret med 11 cm tykke glasruder, som holder støjen ude.

Hvert rum har en minibar bygget med valnøddetræ, glas, spejle, messing og krystalliseret glas. Udvalget i baren er også perfekt til en god cocktail: Moët & Chandon Imperial Brut Champagne, Hennessy V.S.O.P Privilège Cognac og Belvedere Martini with Belvedere Vodka.

 

Møblement er klassisk tresserstil med en læderstol designet af Saarinen og et glasbord omgivet af messing og valnøddetræ.

En autentisk Saarinen lænestol står ved siden af et rundt hvidt tulipanformet bord. På bordet står en Western Electric 500 drejeskivetelefon, hvor gæsterne kan lave gratis opkald til internationale og lokale telefonnumre.

I badeværelset finder man bobleformede lys inspireret af Philip Johnson’s ikoniske ladies lounge i den tidligere New York restaurant Four Seasons.

Der er selvfølgelig også toiletsager i TWA stil.

Hvis man skulle have lyst til at booke et værelse, så koster det pr. nat fra 215 USD plus skatter i august, hvis man bestiller og betaler på forhånd. Book online her.

 

Foto© TWA Hotel

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *