Pool med udsigt til startbanen i JFK

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Når det ikoniske TWA Flight Center i New York’s John F. Kennedy International Airport åbner dørene den 15. maj, vil det være muligt at se udover startbanerne siddende i en pool.

Den 20 meter lange pool er inspireret af Hotel du Cap-Eden-Roc i Cap d’Antibes, Frankrig. Poolen ligger sammen med en stor observationsplatform, hvorfra man kan se udover Jamaica Bay og en af JFK’s største startbaner. Man kan naturligvis forsyne sig fra cocktailbaren ved siden af.

De fleste kan nok forestille sig at sidde i poolen på en varm sommerdag og se flyene starte og lande, men hvad med en kold vinterdag? Det er der taget højde for, da poolen bliver til en pool-cuzzi, hvor vandet kan varmes op til 100 grader Fahrenheit (37 grader Celsius). Vandet bliver i øvrigt renset totalt hver 30 minut, hvor en normal pool får renset vandet hver 6 time.

Selv om man ikke bor på TWA Flight Center hotellet, så kan man stadig reservere plads og hænge ud i baren.

Man kan naturligvis også bo en nat på hotellet, som har lydisoleret med 11 cm tykke glasruder. Booking af adgang til poolen eller et værelse kan ske her.

Hvis man vil læse mere om det ikoniske hotel, som er indrettet i stilen fra åbningen i 1962, så har insideflyer.dk tidligere skrevet om TWA Flight Center. Læs mere her.

Foto© TWA Hotel

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. obs siger

    Håber da godt nok ikke at jeg nogensinde skal opleve at sidde i en pool, hvor vandet kan blive op til 100 grader C !

    100 grader F vil nok være mere passende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *